Rokkafejnīcā jaunā amerikāņu R'n'B dziedātāja Maila

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maila (Mylah)
Maila (Mylah) Foto: publicitātes

"Riga Jazz Club" sadarbībā ar radiostaciju "XO FM" un Latvijas 1. rokkafejnīcu (Mārstaļu ielā 2/4, Vecrīgā) piedāvā jaunās amerikāņu R'n'B un soulmūzikas zvaigznes Mailas (Mylah) koncertu. Tas notiks 3. martā rokkafejnīcas telpās.

Klasisks R'n'B, mūsdienīga soulmūzika un arī alternatīvāki eksperimenti ar konkrēto mūzikas novirzienu. Šāds salikums raksturo jauno un daudzsološo dziedātāju Mylah, kura jau drīzumā ieradīsies Rīgā. Ārēji vēsais, bet izpildījumā dziļi emocionālais un pat kaislīgais dziesmu pasniegšanas veids ir tas, kas licis šo solisti ievērot gan mūzikas producentiem, gan melomāniem.

Mylah dzimusi un augusi Indiānas štatā, taču jau tīņa vecumā uzsākusi sadarbību ar daudziem mūziķiem, uzstājoties mūzikas festivālos gan ASV, gan Kanādā. Talantīgā dziedātāja sadarbojusies ar Sean "Diddy" Combs, Anthony David, Lauryn Hill, Demetria McKinney un vēl citām R'n'B un soulmūzikas zvaigznēm. Pērn tika izdots jau trešais viņas minialbums "The Purge", kas noklausāms arī dziedātājas mājas lapā. Neilgi pirms tā klajā nāca urbānās mūzikas radiostacijās atzīts singls "Vulnerable", bet šogad dziedātājas plānos ir izdot pilnmetrāžas debijas albumu, kam R'n'B aprindās tiek prognozēti itin lieli panākumi.

Viņas dzīves un attiecīgi arī skatuves moto ir: "Uzstāšanās ir mana kaisle un kaut kas, kas man vienkārši IR jādara, lai kur dzīve mani aizvestu." Šīs dziedātājas atslēga uz klausītāju sirdīm ir simtprocentīgs godīgums, kurā nav vietas novalkātām klišejām. "Es gluži vienkārši neesmu tāda tipa meitene," varētu būt viņas otrais moto.

Maila devusies tūrnejā pa Krieviju, Austrumeiropu un Ziemeļeiropu. Koncerts Rīgā sāksies pulksten 19. Pasākuma organizētāji piebilst, ka "Riga Jazz Club" koncerti domāti brīvai un patīkamai laika pavadīšanai bez pārlieka stīvuma.

Koncerta biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs vai bilesuserviss.lv, kā arī būs iegādājamas rokkafejnīcā pirms koncerta. Ieeja pasākumā no pulksten 18. 

Mylah studijas ieraksts Maikla Džeksona dziesmai "I Can't Help It". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu