Fjūrijs pirms revanša dueļa ar Vailderu aizvadīs vēl vienu cīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs - Deontejs Vailders
Taisons Fjūrijs - Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvaru bokseris Taisons Fjūrijs pirms revanša cīņas ar WBC čempionu amerikāni Deonteju Vailderu aizvadīs vēl vienu cīņu, paziņoja WBC organizācijas prezidents Maurisio Sulaimans.

"Vaildera un Fjūrija cīņa nenotiks kā nākamā. Kaut arī Vailders apstiprināja, ka vēlas aizvadīt revanša cīņu, Fjūrijs pirms tam aizvadīs vēl vienu cīņu, lai pēc tam atkārtoti tiktos ar Vailderu," paziņoja Sulaimans. 

Iepriekš žurnāla "The Ring" žurnālists Maiks Kopingers vēstīja, ka abi bokseri revanšu aizvadīšot maija beigās vai jūnija sākumā. Kā vietas minētas "T-Mobile Arena" Lasvegasā un "Barclays Center" Ņujorkā, kur savas mājas spēles Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā aizvada Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets". 

Viņu pirmajā duelī pagājušā gada decembra sākumā uzvarētājs netika noskaidrots, cīņai noslēdzoties neizšķirti. Tā kļuva par vienu no skatāmākajām smagsvaru boksa cīņām pēdējo gadu laikā. 

Sulaimans gan vārdā nenosauc, ar kuru bokseri Fjūrijs aizvadīs nākamo cīņu. 

Vailders pēc šīs cīņas saglabāja savu WBC čempiona jostu. 

Vailders uzvarējis līdz šim visās 40 savas karjeras cīņās, turklāt 39 panākumus guvis ar nokautu. Tikmēr 30 gadus vecais Fjūrijs ir palicis nepārspēts 27 karjeras cīņās. Abi savā statistikā pēc viņi pirmā dueļa ierakstīja karjeru pirmo neizšķirtu, bet zaudējumu rūgtumu viņi vēl nav izjutuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu