Nofilmēts, kā Kivičs no panckām izlamā "Erota" apmeklētāju: "Šitā izskatās debila sieviete!" (29)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju skandalozākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme, apmeklējot festivālu "Erots", pie ieejas durvīm iekūlās konfliktā, kas iemūžināts arī STV Pirmā! realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti".

"Stāvam rindā, blakus stāv divas meitenes, sadevušās rokās. Viena saka: "Jūs esat baigi foršie, mēs sekojam jums līdzi, turieties!" Otra meitene saka: "Nekas foršs tur nav, par ko tur priecāties? Tur viss ir slikti!"" - notikumus atminas Kivičs.

Meitenes sacītais pamatīgi saniknojis mūziķi, un tas pamatīgi izlamājis festivāla apmeklētāju. "Tev kāds kaut ko prasīja? Man tevi pa punktiem izanalizēt? Paskaties uz sevi no malas! Šitā izskatās debila sieviete!" - meitenei atcirtis Kivičs, papildinot sakāmo ar virkni lamuvārdu. Konfliktā iesaistījās arī Skulme, kura gan par notikušo visu laiku neveikli ķiķinājusi. 

"Man nācās to meiteni izlamāt ārā no panckām. Kādā sakarā jābrauc mums virsū? Mēs ar Lieni esam novesti!" savu uzvedību "Erotā" skaidro Kivičs.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu