AHL komandas galvenais treneris gandarīts par Bļugera atgriešanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienības Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" galvenais treneris Klārks Donatelli ir gandarīts par Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera atgriešanos komandā.

24 gadus vecais Bļugers šonedēļ no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" tika nosūtīts uz AHL, kur viņš pavadījis lielāko daļu šīs sezonas.

"Lieliski redzēt Bļugeru atpakaļ komandā. Viņš paguva izcelties NHL, bet nupat viņam bija lielisks treniņš ar mums," pēc otrdien aizvadītās nodarbības teica Donatelli. "Mēs turpināsim progresēt un ceram uz Tedija palīdzību. Viņš var spēlēt daudz un dažādās situācijās, viņš noteikti mums palīdzēs."

Šosezon Bļugers piedzīvojis debiju NHL un kopumā deviņos mačos guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" sastāvā viņš šosezon 45 spēlēs guvis 21 vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles.

Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda ar 59 punktiem 55 spēlēs Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Neilgi pēc Bļugera nosūtīšanas atpakaļ uz AHL atzinīgus vārdus Latvijas hokejistam veltīja Pitsburgas kluba galvenais treneris Maiks Salivans. "Tedijs mūsu sastāvā spēlēja tiešām labi, un esam ļoti priecīgi par to, kādu pienesumu viņš devās. Viņš noteikti tiks pieminēts katru reizi, kad domāsim par izmaiņām sastāvā, un viņš ir tikai viena telefona zvana attālumā, lai atgrieztos Pitsburgā. Tieši šo mēs ar Tediju pārrunājām, pirms viņš devās prom."

Pitsburgas vienība Bļugeru 2012.gada draftā izvēlējās ar 52.numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu