Amatas novadā sievietei uzbrūk svešs vīrietis un pēc notikušā aizbēg

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien Amatas novadā kādai sievietei mājās uzbrucis svešs vīrietis, kurš pēc notikušā aizbēdzis, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, policijai dienas laikā izdevās aizturēt vīrieti Ērgļu novadā.

Situācija radusies sievietei atverot dzīvokļa durvis kādam vīrietim, kurš centies noskaidrot informāciju par kādu īpašumu. Cietusī neesot zinājusi vīrietim vēlamo informāciju, taču pēc brīža vīrietis atgrūdis dzīvokļa durvis un uzklupis sievietei, izsakot draudus.

Sabīstoties no kādas skaņas dzīvoklī, vīrietis aizbēdzis, taču cietušajai sievietei izdevies piefiksēt transportlīdzekli, kurā vainīgais iekāpis, un šo informāciju nodot policijai, stāstīja Mote.

Policija norādīto automašīnu izsludināja meklēšanā. Pēc kāda laika policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, kuri ziņoja par kādu automašīnas vadītāju, kurš Ērgļu novadā, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Iepriekš automašīna ieslīdējusi grāvī,  iedzīvotāji palīdzējuši to izvilkt, taču, uzskatot, ka šoferis, iespējams, atrodas alkohola reibumā, aizlieguši turpināt ceļu un izsaukuši policiju.

Policija konstatējusi, ka automašīnas vadītājs ir 0,81 promiles reibumā.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Par notikušo sākts kriminālprocess par personas mājokļa neaizskaramības pārkāpšanu, lietojot vardarbību.

Turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu