Tiesa ierosinājusi "Rīgas kuģu būvētavas" maksātnespējas lietu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas kuģu būvētava.
Rīgas kuģu būvētava. Foto: Rebeka Žeire/LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ierosinājusi kuģu būves un remonta uzņēmuma "Rīgas kuģu būvētava" maksātnespējas lietu, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānijas pārstāvji informē, ka "Rīgas kuģu būvētavas" bijusī darbiniece Oksana Kļimenko 2019.gada 31.janvārī iesniegusi tiesā pieteikumu par "Rīgas kuģu būvētavas" maksātnespējas procesa ierosināšanu par darba samaksas laicīgu neizmaksāšanu. Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 19.februārī pieteikumu pieņēmusi un ierosinājusi lietu.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas informācija liecina, ka lieta tiks skatīta otrdien, 5.martā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas pērn noraidīja "Rīgas kuģu būvētavas" tiesiskās aizsardzības procesa pieteikumu.

Tāpat ziņots, ka "Rīgas kuģu būvētavas" auditētais apgrozījums 2017.gadā bija 12,853 miljonu eiro apmērā, kas ir par 38,1% mazāk nekā 2016.gadā, kā arī kompānija cieta zaudējumus 308 216 eiro apmērā pretstatā peļņai 2016.gadā.

"Rīgas kuģu būvētava" specializējas zvejas laivu, kabotāžas prāmju, palīgpeldierīču būvē un remontā. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. Kompānijas lielākais akcionārs ir "Remars-Rīga", kas iekļauts koncernā "Eiroholdings".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu