Rīgā uzstāsies Facebook, Google un citi digitālās jomas līderi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, šī gada 15.martā, viesnīcā Radisson Blu Latvija norisināsies e-komercijai un tās tendencēm veltītā konference “eCOM360”. Pasākuma šī gada tēma ir “East meets West” jeb “austrumi satiekas ar rietumiem”. Uz konferenci ieradīsies pasaulslavenu, digitālajā jomā atzinību guvušu uzņēmumu pārstāvji, lai ar apmeklētājiem, Latvijas uzņēmējiem un citiem interesentiem dalītos savā pieredzē saistībā ar e-komerciju un digitālo mārketingu dažādās pasaules malās.

 

Konferencē dalību apstiprinājušo sarakstā redzami tādi uzņēmumi kā Lenovo, Alibaba, Philips un pat Google un Facebook. Šī būs pirmā reize, kad šādi lieluzņēmumi būs satiekami Baltijas valstīs uz vienas skatuves. eCOM360 apmeklētājiem būs arī ekskluzīva iespēja tikties ar šo uzņēmumu pārstāvjiem un iztaujāt viņus, jo pasākuma laikā tiks organizētas arī darba grupas un pieredzes apmaiņas sesijas.

Konferences laikā uzņēmēji un citi apmeklētāji ir aicināti arī iepazīties ar komercdarbības iespējām Ķīnā, jo sadarbībā ar Ķīnas Tautas Republikas vēstniecību Latvijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un Ningbo pilsētas Ārējo sakaru biroju tiks organizēta atsevišķa plūsma - “Starptautiskā tirdzniecība ar Ķīnu”, kurā tiks apspriesti apmeklētājus interesējošie jautājumi par eksporta iespējām un uzņēmējdarbību Ķīnā.

Tikmēr uz lielās skatuves ar savām prezentācijām uzstāsies uzņēmumu pārstāvji. Tā, piemēram, Lenovo globālais e-komercijas vadītājs Ajits Sivadasans atklās, kā Lenovo izauga no neliela uzņēmuma Ķīnā līdz savu produktu tirdzniecībai vairāk nekā 90 valstīs ar e-komercijas palīdzību. Kā arī Google radošais direktors Rudi Anggono pastāstīs, cik svarīga tiešsaistes tirdzniecībā ir kreatīvu lēmumu pieņemšana, un dalīsies ar atšķirībām starp dažādām pasaules valstīm.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš:

“Latvija ir maza valsts, bet savienota globālā tīklā, kur tehnoloģijas un gudri cilvēki satiekas. Es ticu, ka, kopā strādājot un veidojot mūsu vidi tā, lai uzņēmēji būtu moderni, valsts atbalstoša un cilvēki izglītoti, mēs varam savu vietu pasaules nākotnes kartē iezīmēt daudz spilgtāk, nekā tas ir tagad.”

eCOM360 konference ir vienreizēja iespēja mācīties gan no globāli veiksmīgiem uzņēmumiem no Latvijas, gan arī uzņēmumiem, kas iekarojuši pasaules tirgu un diktē tendences tajā. Būs iespēja satikt domubiedrus un galu galā smelties iedvesmu, gūt priekšstatu un noderīgus padomus par to, kā iekarot jaunu valstu tirgus ar interneta starpniecību.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu