Bļugers jūtas pelnījis vietu sastāvā un cer saņemt izsaukumu atpakaļ uz NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers jūtas pelnījis vietu Pitsburgas "Penguins" komandas sastāvā un cer saņemt izsaukumu atpakaļ uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers šosezon piedzīvojis debiju NHL, aizvadītajās deviņās spēlēs viņš guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Bļugers pirmdien tika nosūtīts uz Pitsburgas komandas fārmklubu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL).

AHL čempionātā Bļugers šosezon 45 spēlēs guvis 21 vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles.

Latvijas hokejistam pēc nosūtīšanas uz AHL tika vaicāts, vai viņš paveicis pietiekami, lai saņemtu izsaukumu atpakaļ uz Pitsburgu.

"Kaut kādā mērā (jā). Godīgi sakot, cerēju tur (NHL) noturēties ilgāk," portāls "Times Leader" citē Bļugera teikto.

"Lielākoties es nospēlēju labi, bet man nedaudz pietrūka, lai sasniegtu savu mērķi," uzskata Latvijas hokejists.

Portāls "Times Leader" vēsta, ka Bļugera atgriešanās AHL varētu būt īslaicīga, jo Pitsburgas "Penguins" komandai trīs aizsargi ir traumēti, bet spēlētāju maiņas darījumā no Vankūveras "Canucks" iegūtais Ēriks Gudbransons vēl kārto nepieciešamās formalitātes.

Līdz ar to Pitsburga bija spiesta izsaukt Zeku Trotmenu no AHL, lai otrdien NHL mačā pret Kolumbusas "Blue Jackets" varētu pieteikt 6 aizsargus ("Penguins" uzvarēja ar 5:2).

Gudbransonam pievienojoties Pitsburgai, varētu piepildīties scenārijs, kurā Trotmens tiek nosūtīts atpakaļ uz AHL, bet Bļugers izsaukts uz NHL.

"Spēlēt un gūt vārtus (NHL) bija sapņu piepildījums. Ar katru spēli kļuvu labāks. Tā kopumā bija lieliska pieredze," sacīja Bļugers.

Pitsburgas "Penguins" komanda ar 74 punktiem 63 mačos patlaban ieņem 8. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, cīnoties par iekļūšanu NHL "play-off" jeb Stenlija kausa izcīņas turnīrā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu