Grupa "Audiokvartāls" piedāvā dziesmu "Tu man pajautā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Audiokvartāls"
"Audiokvartāls" Foto: publicitātes

Tuvojoties pavasarim, grupa “Audiokvartāls” aicina nebaidīties no sapņiem un doties tos īstenot.

“Dziesmu sākām rakstīt jau pērnā gada sākumā, bet nespējām atrast tai īsto skanējumu, un tā tika nolikta plauktiņā. Kad tika izsludināta dziesmu iesniegšana "Supernova 2019", daudzi mūs mudināja  pieteikties, taču nebijām pārliecināti, kādu dziesmu iesniegt, tad atcerējāmies par “Tu man pajautā”," atklāj grupas solists Ivars Ozoliņš.

“Tu man pajautā” ir grupas jaunākais singls, kas tapis sadarbībā ar producentu Mārtiņu Gailīti jeb Marku. Dziesma aicina nevis ieslēgties istabā, bet vērt vaļā dažādas durvis, izmantot iespējas un īstenot sapņus, nebaidoties par iznākumu.

Noklausies.

"Darbu studijā pabeidzām burtiski pāris stundas pirms "Supernova 2019" iesniegšanas termiņa beigām, iesniedzām dziesmu konkursā un domājām – paņems, būs labi, nepaņems, arī būs labi, vismaz būs jauns singls," turpina Ivars Ozoliņš.

“Tu man pajautā” tika iekļauta "Supernova 2019" atlasē, taču nekvalificējās tālākai dalībai. Grupas uzstāšanās "Supernova 2019" atlasē.

"Audiokvartāls " šogad svin savu piekto pastāvēšanas gadu,tas solās būt pārsteigumu un koncertu pilns. Grupas tuvākais koncerts paredzēts 8. martā Rīgas Centrāltirgū, kur norisināsies Starptautiskās Sieviešu dienas svinības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu