Jaunais mūziķis Kriss Noa laiž klajā dziesmu "Inside Out"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kriss Noa (Chris Noah)
Kriss Noa (Chris Noah) Foto: publicitātes

Mūziķis Kriss Noa (Chris Noah), īstajā vārdā Krists Indrišonoks, klausītājiem nodod dziesmu “Inside Out”, kas ir pēdējā no trīs dziesmu kopuma, kas tapusi sadarbībā ar britu producentu Kristoferu Herisu (Kristofer Harris).

Britu producents Latvijā viesojās pagājušā gada maijā un kopā ar mūziķi un tā domubiedriem ierakstīja trīs dziesmas. Pirmā tika publiskota dziesma “River”, kas vietnē YouTube klausīta jau vairāk kā 370 tūkstošus reižu, bet otrā - singls “Fall Through”, kurai publiskots arī pirmais mūziķa dziesmas videoklips. 

Noklausies jauno dziesmu.

Dziesma “Inside Out” atšķiras no iepriekšējām, jo tapusi vairākus gadus - dziesmas pants māksliniekam bijis sarakstīts jau pirms diviem gadiem, bet pārējais sarakstīts, gatavojoties ierakstu sesijai ar producentu Kristoferu Herisu pagājušā gada maijā.

“Nereti tā notiek - izdodas sarakstīt šķietami veiksmīgu melodiju kādai konkrētai dziesmas daļai, taču pārējie elementi, lai dziesma būtu pabeigta, tik dabiski “neatnāk”. Šajā gadījumā nācās sagaidīt īsto brīdi, kurā radās arī iedvesma to pabeigt pilnībā,” mūziķis  atklāj par dziesmas tapšanas procesu.

Par dziesmas saturu Noa stāsta: “Dziesma ir par attiecībām ar cilvēku, kas nemitīgi maina savu teikto, savas domas, bieži vien pat noliedzot iepriekš sacīto. Ikkatrs no mums kādreiz satiek šādu cilvēku, ar kuru ir ārkārtīgi grūti veidot plānus vai vienoties par ko konkrētu, jo nekad nebūs iespējams paredzēt, kas sekos rīt.”

Singlu kopuma līdzautors un līdzproducents ir Krisa Noa draugs un mūzikas domubiedrs Mārcis Jukumsons-Jukumnieks. Ierakstā vēl piedalījies ģitārists Jānis Kalniņš un bundzinieks Jēkabs Zemzaris.

Foto: Spīķeru brīvdabas Lielkoncerts; Chris Noah, Kārlis Kazāks, Goran Gora.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu