Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida svētdien (9.03.).

AUNS Rēķinies, ka šodien tavas analītiskās dotības var nedaudz pieklibot, tāpēc nesteidzies izdarīt pāragrus secinājumus. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika relaksējošām nodarbēm, pastaigām svaigā gaisā.

VĒRSIS Visticamāk, vēlēsies pabūt vienatnē, izbaudīt mieru un klusumu, padomāt. Šodien vēlams atturēties no gastronomiskām pārmērībām, it sevišķi vajadzētu atturēties no trekna un asa ēdiena.

DVĪŅI Neskopojies ar komplimentiem otrajai pusītei. Pacenties, lai mīļotais cilvēks sajūtas īpašs! Ja dodies garākā braucienā ar auto, pirms tam pārliecinies par tā tehnisko stāvokli.

VĒZIS Tu lieliski izpratīsi savas atvasītes, radīsi ar viņām ciešu emocionālo saikni. Turpretim saskarsmē ar mīļoto var parādīties spriedze, kura, visticamāk, izpaudīsies sadzīviskos strīdos.

LAUVA Tevi nevajadzēs divreiz pierunāt doties izklaidēties. Iespējams, pats būsi iniciators kādai ballītei. Labprāt uzņemsies ne tikai organizatora funkcijas, bet arī apliecināsi savu radošo, humorista talantu.

JAUNAVA Nav izslēgts, tevi pārņems sava veida radošā iedvesma, kuras iespaidā ģenerēsi idejas nākotnes projektiem, meklēsi novatoriskus risinājumus esošajām problēmām. Šī diena var izrādīties patiesi auglīga.

SVARI Garastāvoklis var būt tieši atkarīgs no tā, cik saskanīgas attiecības izdosies izveidot ar tuviniekiem. Šobrīd nebūtu vēlams cilāt nopietnus attiecību jautājumus, labāk it visā ieturēt bezrūpīgu noskaņu.

SKORPIONS Nevajadzētu ļaut dažādajiem uzskatiem par naudas lietām iedragāt attiecības ar laulāto. Šoreiz pareizāks domu gājiens var izrādīties partnerim, līdz ar ko prātīgāk būtu, ja tu kļūtu nedaudz piekāpīgāks.

STRĒLNIEKS Iespējams, pārcilāsi nedēļas laikā paveikto, lai secinātu, vai esi apmierināts ar rezultātiem. Ja sasniegumi liksies pliekani, aktīvi sāksi ģenerēt idejas, kā uzlabot savu profesionālo konkurētspēju.

MEŽĀZIS Pietiks būt nopietnam un piezemētam, šobrīd tu droši vari atļauties pievērsties savam hobijam, ļauties bezrūpīgai dzīves baudīšanai. Saskarsmē ar mīļoto centies veicināt siltas, romantiskas jūtas.

ŪDENSVĪRS Būsi možs, jautrs un enerģisks, labprāt veltīsi laiku sportiskām aktivitātēm. Lai diena būtu pavisam izdevusies, centies savās nodarbēs iesaistīt arī pārējos ģimenes locekļus.

ZIVIS Valdīs pacilāts noskaņojums, kurš būs kā radīts, lai dotos sabiedrībā, pievērstos ar radošajiem projektiem saistītajam. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var iemantot slepenu pielūdzēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu