Sākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par SM kapitālsabiedrības amatpersonu darbību (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits Foto: Jānis Škapars/TVNET

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB), pamatojoties uz Satiksmes ministrijas (SM) kapitālsabiedrību iepirkumu izvērtējumu, ir sācis administratīvā pārkāpuma lietvedību par vienas kapitālsabiedrības amatpersonu darbību, aģentūrai LETA pastāstīja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

"Mēs esam saņēmuši informāciju no IUB, ka, pamatojoties uz mūsu iesniegumu, IUB ir uzsācis administratīvā pārkāpuma lietvedību par viena uzņēmuma amatpersonu iespējamiem pārkāpumiem saistībā ar iepirkuma līgumu noslēgšanu par pakalpojumiem,

Uz jautājumu,  kurš uzņēmums tas ir, Linkaits atbildēja, ka uzskata, ka pastāv nevainības prezumpcija. "Ja pārkāpums tiks konstatēts, tad mēs par to informēsim ar visiem vārdiem un uzvārdiem," pauda ministrs.

Jautāts, vai minētais iepirkums ir noslēdzies vai vēl ir procesā, Linkaits pauda, ka administratīvā pārkāpuma lietvedība sākta saistībā ar vairākiem iepirkumiem, kas notikuši 2018.gadā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu