Kristaps Valters sporta žurnālistam: "Nobučo man pakaļu, lūzer" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Valters
Kristaps Valters Foto: bkvalmiera.lv

Kādreizējais Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs, bijušais LBL kluba "Valmiera/Ordo" komandas galvenais treneris Kristaps Valters pēdējā laikā izcēlies ar skaļiem paziņojumiem sociālajā tīklā "Twitter". Ceturtdienas vakarā viņš "Sporta Avīzes" redaktoru Ingmāru Jurisonu nosauca par lūzeri, turklāt ierakstīja arī, lai nobučo viņa pakaļu, klāt pievienojot ilustrāciju. 

Šajā nedēļā Latvijas basketbola valstsvienība bija viena precīza metiena attālumā, lai kvalificētos Pasaules kausa izcīņai, taču uz finālturnīru netika. 

Pēc šīs neveiksmes 37 gadus vecais Valters "Twitter" norādīja, ka uzlicis Latvijas Basketbola savienībai (LBS) lāstu. Viņš gaida piedošanu un atvainošanos, tad lāsts tiks noņemts.

Pirms 10 gadiem Valteram LBS piesprieda trīs gadu diskvalifikāciju no izlases. Iespējams, viņš aizvien jūtas aizvainots. 

Viens no Valtera pēdējiem ierakstiem tviterī ir šāds: "Ja tev [Ingmār Jurison] ir kādi jautājumi, kā es braucu ar mašīnu, tad nobučo man pakaļu, lūzer."

Šajā nedēļā viņš līdzšinējo izlases galveno treneri Arni Vecvagaru nosaucis par "kaut kādu nabagu", bet LBS par "bomžu kantori". 

Valtera pārliecība ir, ka Latvijas basketbolā ļaunums ir LBS prezidents Valdis Voins un organizācijas ģenerālsekretārs Edgars Šneps. Viņš uzskata, ka abiem funkcionāriem ir jāpazūd no Latvijas basketbola. 

Kristapa Valtera "Twitter" profils ar vairāk nekā 5800 sekotāju ir publiski pieejams ikvienam. Viņa profilā kā atrašanās vieta norādīta Ansī - pilsēta Francijas dienvidaustrumos. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu