Ozols izsludina savu jubilejas koncertu Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

No 1. marta tiek izsludināta repera Ozola jubilejas koncerta biļešu tirdzniecība. Pasākums norisināsies šovasar, 6. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē. Koncerta ietvaros plānota Ozola daiļrades retrospekcija, ar dzīvo pavadījumu un viesmāksliniekiem.

“Ceru, ka šis būs īpašs vakars, ar īpašu noskaņojumu. Doma par šo koncertu ir auklēta jau ilgu laiku, un beidzot šī vīzija pārtop realitātē,” par gaidāmo jubilejas koncerta saka pats Ozols.

Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Kopā ar koncerta izsludināšanu Ozols sadarbībā ar Andreju Skurjatu (Dree) sagatavojis videoklipu dziesmai “Nekad”, kas iekļauta Ozola albumā “Neona pilsēta”. Šis albums tika izdots 2018. gada 12. novembrī un 2019. gada sākumā saņēma Latvijas mūzikas gada balvu “Zelta mikrofons” nominācijā “Labākais hiphopa albums”.

Noskaties video.

Biļetes uz Ozola jubilejas koncertu jau šodien atrodamas visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās šeit. No 1. marta līdz 1. aprīlim biļetes pieejamas par īpašu cenu.  

Foto: Reperis "Ozols" prezentē videoklipu dziesmai "Levitē".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu