Mūrniece kritizē precētus vīriešus, kas tīmeklī piedāvā savus "pakalpojumus" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri bijusī sieva Linda Mūrniece sociālajos tīklos paudusi sašutumu par to, ka viņai regulāri raksta precēti vīrieši, vēloties sākt gan romantiskas, gan seksuālas attiecības, neskatoties uz to, ka viņiem bieži vien ir ne tikai sieva, bet pat bērni.

“Es sociālajos tīklos sarakstos ar daudz un dažādiem cilvēkiem. Pazīstamiem un ne tik pazīstamiem. Tas ietilpst manā dzīves stilā un ikdienas komunikācijā. Man tas patīk. Protams, ir blaknes, jo esmu brīvi sasniedzama virtuālajā vidē katram, kurš to vēlas, bet tā ir manas pašas izvēle, ar ko kontaktēties un es ar tām sadzīvoju.

Tomēr ir kāda kategorija cilvēku, kuru kontaktēšanās vēlme man nav pieņemama. Ne dzīvē, ne virtuālajā vidē. Tie ir precētie vīrieši, kas "meklējas".

Neesmu uzskaitījusi, bet šķiet, ka šeit - Feisbukā - nedēļā vismaz divi tādi piesakās. Kāds vienkārši piedāvā savus "pakalpojumus", jo manā profilā rakstīts, ka esmu brīva, tātad "to vien daru kā gaidu tiešu šo piedāvājumu". Cits piedāvā satikties un nekavējoties pārbaudīt mūsu dvēseļu saskaņu.

Cits gadiem kaut ko raksta un raksta un nesaņemot atbildi, turpina ko garlaicīgi atkārtot, tad kļūst dusmīgs, ka atbildes nav un sāk izskaidrošanos, kādēļ tik vēsi. Ir tādi, kuri pajautā tieši "jā vai nē", sola mīlestību vai "paturēt roku". Daudz un dažādi viņi ir. Tomēr lielākajai daļai ir viena kopīga pazīme - profila bilde kopā ar sievu, statusā - "precējies" vai "attiecībās" un bilžu galerijā daudz skaistu mirkļu no ģimenes dzīves...

Man ir pieredze ar to, ka kāds man līdzās sēž datorā un noslēpumaini kaut ko raksta, skaidrojot, ka "tas tikai darbs", tomēr vēlāk izrādās "īstā" vai "mūža mīlestība". Un ja pat man nebūtu tādas pieredzes... Ir taču vispārpieņemti standarti. Ka nav glīti tā darīt,” raksta Mūrniece, piebilstot, ka tas notiek gadiem: “Iepriekš vienkārši mulsu par to izteikties. Tomēr tas ir tik nožēlojami, ka klusēt būtu grēks.”

“Tā vecā dziesma, ka citur zāle zaļāka un debesis zilākas”, “Tā ir tāda pretīga subjektu kategorija... Skumji.. Un visiem viņiem, kā likums, "laulība gandrīz šķirta" vai arī "divus gadus seksa nav ar sievu", "Manuprāt, tie ir kompleksu nomocīti cilvēciņi, kam tas vajadzīgs, lai pašapliecinātos”, “Šai sugai vajag pieiet radoši un ļaut tai izpausties, ievadot to pareizajā gultne. Piemēram, jums jāuzrok dārzs, jāizkaisa mēslojums, jānojauc šķūnis, jāuzbūvē vasarnīca, jāiestāda 50 kociņi... Ja jūs zinātu cik viņi ir čakli, kamēr tic, ka pēc padarītā darba nāks kārotais atalgojums!” - tā komentētāji.

Kā zināms, Linda un Hosams par par šķiršanos publiski paziņoja 2017. gada 10. jūnijā sociālajā tīklā «Facebook».

Pērn kļuva zināms, ka ārsts un politiķis Abu Meri ir sācis ne tikai jaunas attiecības, bet arī kopdzīvi ar žurnālisti un “Rīta Panorāmas” “seju” Lindu Krūmiņu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu