Rīgā uzstāsies britu dīdžejs "Omid 16B"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Omid 16B"
"Omid 16B" Foto: publicitātes

Britu elektroniskās mūzikas skatuves leģenda "Omid 16B" vai "16B" (viņš arī “16 Million Dollar Man”) uzstāsies elektroniskās deju mūzikas resursa "TheRoom LIVE | 2019" pasākumā “Rythmoteca”. kurš norisināsies piektdien, 12. aprīlī, Rīgā, jau pēc tradīcijas slepenā norises vietā.

Harismātiskais persiešu izcelsmes Londonas dīdžejs un producents Omid 16B kopš 90. gadu nogales iemantojis reputāciju kā viens no veiksmīgākajiem Lielbritānjas producentiem. Pasaules slavu viņam atnesa albums ”Sounds from Another Room (1998)” un tam sekojošais ”16 Million Dollar Man (2001)” padarīja Omidu par vienu no Lielbritānijas atzītākajiem elektroniskās deju mūzikas māksliniekiem. 2002. gadā iznākušais ”How to Live 100 years” apliecināja, ka 16 B mūziku cilvēki mīl visā klubu pasaulē. 2000. gadu pirmajā gadu desmitā bija grūti atrast kādu elektroniskās mūzikas dīdžeju, kura repertuārā nebūtu Omid 16B skaņdarbu "Escape (Driving To Heaven)", "Rain", "Same As You", "Colours", "Amnesia".

Omid 16B jaunais albums klajā nāks 22. aprīlī un pasākuma “Rythmoteca” apmeklētājiem Rīgā būs pirmajiem iespēja dzirdēt šā britu dīdžeja skaņdarbus klātienē.

Katru aprīļa nogali par «The Room» LIVE norises vietu tiek izvēlēts lofts ar mājīgu jumta terasi vai galerija kaut kur Rīgas centra teritorijā. Muzejs vai privātmāja ar dārzu. Aizvadītajā pavasarī TheRoom par 2018. gada notikuma vietu izvēlējās Rīgas Spīķeru koncertzāli. The Room septītā pavasara “Rythmoteca” notikumu papildinās vairāki mūsu paaudzes ievērojami DJ mākslinieki.

Norises vieta pēc tradīcijas tiks izziņota piektdienas 12. aprīļa pēcpusdienā. Sekot informācijai un uzzināt norises vietu varēs “The Room” pasākuma grupā.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu