Bendikai septiņas kļūdas šaušanā IBU kausa supersprintā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Baiba Bendika
Baiba Bendika Foto: AP/Scanpix

Latvijas vadošā sieviešu biatloniste Baiba Bendika ceturtdien pamanījās pieļaut septiņas kļūdas un nepārvarēja Igaunijā notiekošā Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) septītā posma supersprinta kvalifikāciju.

Supersprinta kvalifikācijā biatlonisti ik pēc 15 sekundēm devās trīs kilometrus garajā trasē, aizvadot divas šaušanas - guļus un stāvus. Biatlonisti katrā ugunslīnijā var izmantot vienu rezerves patronu, bet par katru nesašauto mērķi ir jāveic 75 metrus garš soda aplis.

Īpaši neveiksmīgas šīs sacensības bija Bendikai, kura šaušanā pieļāva septiņas kļūdas un ierindojās vien 61. vietā starp 68 biatlonistēm. Finālā iekļuva 30 labākās sportistes, bet latviete no šīs robežas atpalika par teju pusotru minūti.

Labāk klājās Jūlijai Matvijenko, kura bez kļūdām šaušanā bija 36.vietā, trīsdesmitniekam zaudējot vien 10,6 sekundes, kamēr Krista Razgale ar trim kļūdām bija 63.pozīcijā.

Vēlāk supersprinta kvalifikāciju aizvadīs arī Aleksandrs Patrijuks, Daumants Lūsa un Ņikita Osipovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu