Vistleras trasē sākas pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Ar Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa divnieku ekipāžu dalību šonakt plkst. 3 (Latvijas laiks) Kanādas trasē Vistlerā sāksies pasaules čempionāts skeletonā un bobslejā. 

Pirmie divi braucieni (uzvarētājs tiek noskaidrots četru braucienu summā) tiks aizvadīti šajā naktī. Plkst. 3 paredzēts pirmais, bet otrais plkst. 4.30. 

Ķibermanis ar stūmēju Matīsu Mikni startēs piektie, kamēr Bērziņš ar Dāvi Spriņģi kā 18.

Sacensībās kopumā piedalīsies 31 ekipāža.

Trešais un ceturtais brauciens notiks naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika. 

Pasaules kausa sezonas kopvērtējumā Ķibermanis ieguva otro vietu aiz Frančesko Frīdriham no Vācijas, bet trešajā pozīcijā ierindojās cits Vācijas pilots Niko Valters. Savukārt Bērziņš, piedaloties sešos no astoņiem posmiem, ierindojās 18. pozīcijā.

Sestdienas vakarā plkst. 21.30 sacensības bobslejā (dāmas startē tikai divniekos) sāks sievietes, bet svētdien paredzētas komandu sacensības. 

Trase ir ļoti sarežģīta, treniņbraucienos piedzīvoti daudzi kritieni, bet pēdējā treniņu sesijā jau iztika bez kritieniem. Sacensības solās būs ļoti interesantas.

Jaunnedēļ pasaules čempionātā sacentīsies skeletonisti un četrinieku ekipāžas. Skeletonā Latviju pārstāvēs Martins un Tomass Dukuri. Pēdējais no viņiem izlaida Pasaules kausa posmu Leikplesidā, aizvadot treniņus Vistleras trasē, lai pēc iespējas labāk sagatavotos tieši pasaules čempionātam, kas ir sezonas svarīgākās sacensības. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu