Slavenais itāļu tenors Andrea Bočelli atkal Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrea Bočelli
Andrea Bočelli Foto: publicitātes

Mūsdienu veiksmīgākais klasiskās mūzikas izpildītājs Andrea Bočelli koncertēs “Arēnā Rīga” jau 12. janvārī, informē koncerta rīkotāji "Bravo Events". Latvijas klausītājam šis 61 gadus vecais dziedonis labi pazīstams - 2009. gadā viņš pulcēja pilnu Mežaparka Lielo estrādi, un pavisam nesen - 2017. gadā sniedza savu nesenāko koncertu Ledus pilī.

Tenors skatītājus priecēs ar programmu divās daļās. Pirmajā izskanēs slavenas operu ārijas, bet otrajā – vispopulārākās dziedoņa melodijas. Izskanēs arī dziesmas no dziedātāja nesenākā albuma Si (2018). Tas ir pirmais albums četrpadsmit gadu laikā, kurā iekļautas pilnīgi jaunas dziesmas.

"Radot šo albumu, vēlējos gremdēties atmiņās un atgriezties tajos laikos, kad biju jauns cilvēks un spēlēju klavieres bāros,"

par albumu stāsta Bočelli, kura dzīvesstāsts (12 gadu vecumā Andrea zaudēja redzi) aizkustinājis daudzus cilvēkus visā pasaulē.

Bočelli Latvijā viesojies bieži, nesenākais koncerts notika 2017. gadā.

Foto: Andrea Bočelli uzstājas «Arēnā Rīga» (2017).

Andrea Bočelli ir sasniedzis visas iespējamās profesionālās virsotnes un panākumu ziņā pārspēj jebkuru klasiskās mūzikas solistu. Visā pasaulē pārdots vairāk kā 80 miljonu viņa albumu kopiju. Viņš uzstājies trīs ASV prezidentiem, trīs Romas pāvestiem un vairākām karaliskajām ģimenēm. Viņš sniedz koncertus uz prestižākajām pasaules operas skatuvēm, milzu arēnās un tādos grandioza mēroga pasākumos kā Olimpiskās spēles, UEFA Čempionu līgas fināls un tamlīdzīgi. Andrea Bočelli ir saņēmis daudz prestižu balvu. Viņa vārds iemūžināts Holivudas Slavas alejā.

2018. gadā, atzīmējot savu 60. jubileju, tenors izdevis jaunu albumu ar nosaukumu “Si”. Tas ir pirmais albums 14 gadu laikā, kurā iekļautas pilnīgi jaunas dziesmas. 

20. augustā Bočelli uzstāsies arī Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

Izskanējis Andrea Bočelli koncerts Mežaparkā
Izskanējis Andrea Bočelli koncerts Mežaparkā Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu