"Olimpia" sporta direktors par Bertānu: Dairis izmantoja iespēju piepildīt savu sapni (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @OlimpiaMI1936 no Twitter

Latvijas izlases un nu jau bijušais Itālijas kluba Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" basketbolists Dairis Bertāns izmantoja pēkšņo iespēju piepildīt savu sapni - spēlēt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), ko vienības vadība pilnībā atbalsta, izteicies kluba sporta direktors Lupo Rosīnī.

Baumas par Daira Bertāna došanos uz NBA klubu Ņūorleānas "Pelicans" parādījās trešdien, bet tagad jau Milānas klubs lauzis līgumu ar latvieti, lai viņš varētu doties pāri okeānam.

Iespējams, jau pavisam drīz "Pelicans" izziņos līgumu ar Bertānu. Iepriekš tika vēstīts, ka vienošanās tiks noslēgta uz diviem gadiem.

Milānas kluba mājaslapā lasāmi pateicības vārdi Bertānam par komandā pavadīto laiku.

Kluba sporta direktors Rosīnī izteicies, ka ļaut spēlētājiem piepildīt savus karjeras attīstības sapņus ir tikai loģiski.

"Dairis izmantoja negaidīto iespēju piepildīt savu sapni par spēlēšanu NBA. Ļaut spēlētājiem attīstīt karjeras visaugstākajā līmenī ir šī kluba pamatvērtība. Protams, ka ir žēl šķirties no spēlētāja, kas mūsu komandai devis tik daudz. Novēlam viņam panākumus nākotnē," Rosīnī teiktais citēts Milānas vienības mājaslapā tīmeklī.

"Vēlos pateikties Milānas klubam par to, ka ļauj man piepildīt bērnības sapni. Pat nevaru izteikt, cik lepns esmu, ka divus gadus varēju pārstāvēt tik leģendāru klubu. Šeit visi man ir kā ģimene. Ceru, ka kādreiz atkal varēšu uzvilkt "Olimpia" komandas kreklu," izteicies Bertāns.

Savukārt Bertāna aģents Artūrs Kalnītis sociālās saziņas vietnē "Twitter" apstiprināja, ka līgums ar Milānas klubu ir lauzts. Viņš pauda, ka ziņas par Bertāna nākotni sekos jau pavisam drīz.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu