RTU/"Robežsardze" volejbolisti zaudē Baltijas meistarlīgas pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RTU/"Robežsardze" volejbolisti
RTU/"Robežsardze" volejbolisti Foto: RTU/"Robežsardze"/Facebook

Latvijas vīriešu volejbola komanda RTU/"Robežsardze" piektdien Igaunijas pilsētā Tartu cieta zaudējumu Baltijas "Credit24" meistarlīgas finālčetrinieka sacensību pusfinālā.

Latvijas vicečempione ar rezultātu 1-3 (32:34, 19:25, 25:20, 22:25) piekāpās pagājušās sezonas Baltijas līgas čempioniem "Saaremaa", kuru rindās spēlē arī latvietis Artis Caics.

Latvijas komandā ar 21 punktu izcēlās Gatis Garklāvs, bet 20 punkti bija Aleksandram Avdejevam. Pretiniekiem 15 punktus sarūpēja austrālietis Semjuels Džons Boems, bet Caicam bija divi punkti.

RTU/"Robežsardzes" volejbolisti sestdien bronzas mačā tiksies ar Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadīto "Parnu", kuru pārstāv Toms Švans un Atvars Ozoliņš.

Pērnavas volejbolisti pusfinālā ar 0-3 (19:25, 22:25, 21:25) piekāpās Tartu "BigBank" komandai.

Švans šajā mačā guva četrus punktus, bet Ozoliņš statistikas ailēs neatzīmējās.

Šī Latvijas vienība ir vienīgā pusprofesionālā komanda finālčetriniekā. Tāpēc daļai volejbolistu ir bijis jāatprasās no darba un mācībām, bet uz Tartu tā devās ceturtdienas vakarā. Regulārajā turnīrā RTU/"Robežsardze" bija trešā, kamēr "Saaremaa" ierindojās otrajā pozīcijā.

RTU/"Robežsardze" klubs Baltijas līgas pusfinālā jeb finālčetriniekā iekļuvis pirmo reizi kopš 2014.gada, kad tam izdevās gūt bronzu.

Ceturtdaļfinālā RTU/"Robežsardze" sērijā līdz divām uzvarām ar 2-1 pieveica "Rakvere" vienību, kamēr "Saaremaa" ar tādu pašu rezultātu pārspēja Latvijas čempionus Jēkabpils "Lūši".

Pārējās Latvijas komandas "Daugavpils Universitāte", "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava" izslēgšanas turnīram šosezon nekvalificējās.

Iepriekšējā sezonā par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu