Rihards Bukarts gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē uzvarā pār Čempionu līgas finālisti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts piektdien izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta mačā, kaldinādams Šveningeres "Wild Wings" komandas uzvaru.

"Wild Wings" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (2:1, 1:1, 2:1) pārspēja Minhenes "Red Bull", kas šosezon spēlēja Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas finālā.

Bukarts vārtus guva spēles devītajā minūtē, kad panāca 1:1, bet ar rezultatīvu piespēli viņš izcēlās komandas pēdējā vārtu guvumā. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 18 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon viņš 41 mačā guvis deviņus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr ārpus pieteikuma palika pieredzējušais latviešu aizsargs Arvīds Reķis, kura pārstāvētā Augsburgas "Panther" savā laukumā ar 2:6 (0:0, 2:4, 0:2) kapitulēja Manheimas "Adler" hokejistiem.

Ar 115 punktiem 51 spēlē DEL turnīra līderpozīcijā atrodas Manheimas "Adler", bet trešo vietu ar 85 punktiem ieņem Augsburgas "Panther", kamēr pēdējā 14 komandu konkurencē ir 48 punktus guvusī Šveningeres "Wild Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu