Hamiltons atzīst, ka Ferrari šobrīd ir pārāki pār Mercedes

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

"Mercedes" komandai nepieciešami uzlabojumi, lai šajā sezonā konkurētu ar "Ferrari" vienību, izteicies pieckārtējais Pirmās formulas (F-1) čempions Lūiss Hamiltons.

Hamiltons savus izteikumus balstījis uz Barselonā notiekošajiem testiem, kur Sebastjana Fetela vadītā "Ferrari" piektdien uzrādīja labāko apļa laiku.

"Šī līdz šim ir bijusi smagākā cīņa. "Ferrari" formulas ātrums šobrīd ir ļoti labs. Es domāju, ka atpalicība ir aptuveni pussekunde aplī, kaut kas uz to pusi, taču man ir pārliecība, ka mana komanda paveiks savu darbu," komentēja Hamiltons.

Pagājušajā nedēļā Hamiltons izteicās, ka jūtas labāk nekā jebkad un ir gatavs izcīnīt savu sesto titulu.

"Pirms gada šajā pašā laikā "Ferrari" arī bija sagatavojuši labu mašīnu, taču šogad viņiem tas izdevies vēl labāk. Mums nav nekas iebilstams pret izaicinājumu, tas vienkārši nozīmē, ka mums būs jāstrādā smagāk. Es neesmu uztraucies vai vīlies, viss ir kārtībā," piebilda brits.

Hamiltons arī uzsvēra, ka testos formulas regulējumi ir atšķirīgi.

"Mums nepieciešami uzlabojumi, taču mēs zinām, kā to paveikt. Melburna būs pirmās sacensības, kuras mēs vērosim ne no līderu pozīcijām, taču, atgriežoties Eiropas trasēs, mēs redzēsim, kur patiešām esam," noslēdza Hamiltons.

Sezonas pirmais posms norisināsies 17.martā Melburnas trasē, Austrālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu