"Mogo" hokejisti saņem OHL regulārā turnīra uzvarētāju kausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
HK "Mogo" hokejisti
HK "Mogo" hokejisti Foto: lhf.lv

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulāro turnīru ar uzvarām sestdien noslēdza "Mogo", "Prizma" un "Kurbads".

Regulārā čempionāta labākā vienība "Mogo" sestdien izbraukumā ar rezultātu 6:2 (1:0, 2:1, 3:1) uzvarēja Hokeja skolu "Rīga".

Uzvarētāju sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Rūdolfs Maslovskis, kamēr pa trim rezultatīvām piespēlēm pievienoja Gatis Gricinskis un Deivids Sarkanis.

Savukārt "Prizma" sestdien savu skatītāju priekšā ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pieveica valsts vicečempioni "Zemgale"/LLU.

Mača rezultātu jau trešajā minūtē atklāja kādreizējais Latvijas izlases uzbrucējs Armands Bērziņš, kurš turklāt 43.minūtē pārsvaru dubultoja.

"Prizmas" vārtos "sauso" maču aizvadīja Jānis Auziņš, kurš atvairīja visus 33 metienus.

Jelgavas komandai ar šo zaudējumu neizdevās noturēt otro vietu kopvērtējumā un sava laukuma priekšrocības pusfināla sērijā pret "Kurbadu".

Ar pārliecinošu uzvaru regulāro turnīru tikmēr noslēgusi Latvijas čempione "Kurbads", kas izbraukumā ar rezultātu 7:2 (2:2, 2:0, 3:0) uzvarēja čempionāta vājāko komandu "Lido".

Uzvarētāju rindās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mārtiņš Oskars Freimanis un Mārtiņš Cipulis.

OHL kopvērtējumā ar 84 punktiem 36 spēlēs uzvarēja "Mogo", bet 68 punkti bija "Kurbadam", tai pēc uzvaras pār "Lido" ļāva pakāpjoties uz otro vietu.

Trešā ar 66 punktiem bija "Zemgale"/LLU, kamēr pirmo četrinieku ar 62 punktiem noslēdza "Prizma". Šīs četras vienības priekšlaicīgi bija nodrošinājušas iespēju sacensties pusfinālā.

Tālāk ar 48 punktiem sekoja "Liepāja", kamēr Hokeja skolai "Rīga" bija 46 punkti, bet četri punkti - "Lido" vienībai.

Pusfinālā "Mogo" tiksies ar "Prizmu", bet pagājušās sezonas finālsērijas atkārtojumā "Kurbads" spēkosies ar "Zemgale"/LLU hokejistiem.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīja sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Izslēgšanas mačos iekļuva četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā.

Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu