Mediji: Daugaviņš guvis plaušas un ribu traumas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Foto uzņēmums no video

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš no Maskavas "Spartak" komandas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē guvis plaušas un ribu traumas, ziņo Krievijas mediji.

Daugaviņš sestdien sērijas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA otrajā trešdaļā guva smagu traumu un laukumu varēja atstāt tikai ar nestuvju palīdzību.

Kā liecina "Sport-express" iepriekš ziņoja, ka latvietis guvis plaušas traumu un šobrīd atrodas slimnīcā.

Savukārt tagad aģentūra TASS vēsta, ka latvietim ir lauztas ribas, kā arī traumēta plauša.

Zīmīgi, ka vēl tikai iepriekšējā spēlē Daugaviņš atgriezās pēc divu nedēļu izlaišanas, kas arī bija saistīts ar veselības problēmām.

Daugaviņš traumu sestdien guva otrās trešdaļas izskaņā, kad viņš, būdams brīvs, saņēma teicamu piespēli un bija lieliskā pozīcijā, lai gūtu vārtus. Latvietis metās apspēlēt SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš uzbrucēja ceļā nolika savu nūju, bet Daugaviņš paklupa un lielā ātrumā ar labo plecu ielidoja apmalē. Bija redzams, ka spēlētājam sāpes bija ļoti lielas, bet pēc tam piesteidzās medicīniskais personās, latvietim laukumu spējot pamest vien uz nestuvēm.

Šestjorkins par šādu izgājienu dabūja 5+20 minūšu sodu, viņam tādējādi tiekot noraidītam līdz spēles beigām.

SKA sestdienas spēlē viesos uzvarēja ar 5:2 un samazināja rezultāta starpību sērijā līdz 1-2. Nākamais mačs notiks pirmdien turpat Maskavā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu