Merzļikins piedzīvo zaudējumu pret Vītoliņa un Ignatjeva trenēto "Davos"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) mačā sestdien piedzīvoja Latvijas izlases pirmā vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano".

"Lugano" sestdien izbraukumā ar 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) zaudēja vienai no NLA vājākajām komandām "Davos", ko vada Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 25 no 28 metieniem. Šosezon viņš 42 spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,45 ripas un kopumā atvairījis 92,03% metienu.

Ar šo zaudējumu pārtrūka "Lugano" trīs uzvaru sērija.

Citā sestdienas mačā uzvaru guva uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas savā laukumā ar 4:3 (1:0, 2:1, 0:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica "Fribourg-Gotteron" vienību.

Ķēniņš šajā cīņā laukumā pavadītajās 18 minūtēs un 49 sekundēs veica četrus metienus pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku raidījumus, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Šosezon viņš 48 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles.

Uzvaru sestdien guva arī bez vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa spēlējošā Langnau "Tigers", kas savā laukumā ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja NLA līderus "Bern".

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 101 punktu 49 spēlēs ieņem "Bern". Ceturtā ar 79 punktiem ir "Lausanne", bet piektā ar 78 punktiem ir Langnau "Tigers".

Tikmēr "Lugano" ar 75 punktiem ir septītā, bet "Davos" hokejisti iekrājuši 48 punktus, kas tiem dod priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē. Šai komandai būs jācīnās par vietas saglabāšanu NLA čempionātā.

Līdz regulārā čempionāta izskaņai palikusi vairs tikai viena spēļu kārta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu