"Barcelona" uzvar vēl vienā "El Clasico" un tuvojas Spānijas čempiontitulam

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Barcelona" futbolisti
"Barcelona" futbolisti Foto: AP/Scanpix

"Barcelona" futbolisti sestdien vēl vienā principiālā cīņā pārspēja Madrides "Real" komandu un spēra soli tuvāk kārtējam Spānijas čempiontitulam.

"Barcelona" izbraukumā guva virsroku ar 1:0 (1:0).

Vienīgos vārtus šī mača 26.minūtē iesita horvāts Ivans Rakitičs. Kā ierasts, arī šajā spēlē emocijas sita augstu vilni, kā rezultātā pirmā puslaika beigās saķērās "Barcelona" zvaigzne Lionels Mesi un "Real" kapteinis Serhio Ramoss, abiem apmainoties "laipnībām".

Līdz ar to "Barcelona" uzvarējusi jau otrajā "El Clasico" pēdējo četru dienu laikā, jo tā trešdien bija pārāka ar 3:0 arī Spānijas Karaļa kausa pusfināla atbildes mačā.

Savukārt "Real" sestdienas zaudējums nozīmē, ka tai ir vairs tikai stipri teorētiskas izredzes pacīnīties par Spānijas čempiontitulu, jo atstarpe līdz "Barcelona" futbolistiem ir jau 12 punkti.

Spānijas čempionāta vadībā ar 60 punktiem 26 spēlēs atrodas "Barcelona", kamēr desmit punktus mazāk iekrājusi 25 mačus aizvadījusī Madrides "Atletico".

Trešā ar 48 punktiem 26 cīņās ir Madrides "Real", bet pirmajam trijniekam ar 40 punktiem seko "Alaves", kas sestdien izbraukumā ar 2:1 (0:0) uzvarēja šosezon neveiksmīgi spēlējošo "Villarreal".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu