Girgensonam 11. rezultatīvā piespēle šosezon NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (2:2, 0:2, 0:1) piekāpās Toronto "Maple Leafs". 

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 15 minūtes, divas no tām spēlējot skaitliskajā mazākumā.

Uzbrucējs izpildīja 4 spēka paņēmienus, izdarīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Girgensons ar rezultatīvu piespēli izcēlās pirmā perioda sākumā, palīdzot "Sabres" panākt neizšķirtu, kad vārtus Bufalo labā guva Džeisons Pominvils.

Pusotru minūti vēlāk Konors Šīrijs guva vārtus un izvirzīja "Sabres" ar 2:1 vadībā, taču turpinājumā "Maple Leafs" guva 4 bezatbildes vārtus šajā mačā.

Toronto vienībā Džons Tavaress un Mičels Mārnes katrs guva vārtus un veica 2 rezultatīvas piespēles.

"Sabres" ar 68 punktiem 65 mačos ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, kur "Maple Leafs" atrodas 3. pozīcijā ar 84 punktiem 65 spēlēs.

25 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 57 mačos, guvis 3 vārtus, izdarījis 11 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -9.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu