Noskaties: Krosbijs rezultativitātē apsteidz Jāgru un Ovečkinu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" sestdien izbraukumā ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 0:1) pārspēja Monreālas "Canadiens". Uzvarētāju rindās komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs guva vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Krosbijs guva savā karjerā 440. vārtus "Penguins" labā, apsteidzot Čehijas hokeja leģendu Jaromīru Jāgru un pakāpjoties uz 2. vietu Pitsburgas kluba labāko snaiperu sarakstā.

"Penguins" komandas vēsturē labākais vārtu guvējs joprojām ir slavenais kanādietis Mario Lemjē, kurš ir viens no kluba īpašniekiem.

Krosbijs arī pirmo reizi kopš 2011. gada rezultativitātē apsteidzis Vašingtonas "Capitals" zvaigzni Krievijas hokeja uzbrucēju Aleksandru Ovečkinu.

31 gadu vecais Kanādas hokejists karjeras laikā NHL regulārajā čempionātā sakrājis 1199 rezultativitātes punktus (440 vārti, 759 piespēles, 926 mači).

Savukārt 33 gadus vecais Ovečkins no Krosbija tagad atpaliek par 2 rezultativitātes punktiem. Viņš karjerā NHL regulārajā čempionātā piedalījies 1067 mačos un sakrājis 1197 punktus (652 vārti + 545 piespēles).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu