Grupa "The Coco’nuts" izziņo Latvijas turneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"The Coco’nuts"
"The Coco’nuts" Foto: publicitātes

Pašmāju muzikālā apvienība “The Coco’nuts” jau šonedēļ sāks koncertsēriju pa Latviju. Uzstājoties piecās pilsētās – Ventspilī, Liepājā, Jelgavā, Valmierā un Rīgā, divos no Latvijas tūres koncertiem mūziķiem uz skatuves pievienosies arī saksofonists Kristaps Lubovs, grupa “Laime pilnīga” un muzikālā apvienība “Kautkaili”.

“Paceļot pa Latvijas pilsētām un iegriezties gan zināmās, gan nezināmās koncertvietās mums bija jau sen lolots sapnis. Priecājamies, ka tas piepildīsies. Ne jau visi esam Rīgas bērni, kaut gan jāatzīst, ka nu jau ikdiena paiet galvaspilsētas trokšņos un apritē. Starp mums ir arī Valmieras, Ventspils, Līgatnes saknes, turklāt esam sailgojušies pēc tās sirsnības un skaistuma, kas ir arī citās pilsētās. Tāpat esam priecīgi, ka dažos koncertos mums pievienosies fantastiskie “Laime pilnīga” un brīnišķīgie “Kautkaili”, kā arī saksofonists Kristaps Lubovs, ar kuru mums jau ir bijusi sadarbība. Esam sparīgi un gatavi viesoties ar muzikālu piedzīvojumu,” tā par gaidāmo tūri stāsta grupas “The Coco’nuts” vokāliste Marija Broča.

The Coco’nuts
The Coco’nuts Foto: Publicitātes foto

Turnejas koncertos tiks atskaņotas gan jau zināmas, gan jaunas oriģināldziesmas, kā arī gaidāmi daži muzikāli pārsteigumi. Tāpat grupa turnejā ir aicinājusi pievienoties dažus īpašos viesus un muzikālās apvienības. Piemēram Liepājas Kultūras namā “Wiktorija”, pēc “The Coco’nuts” uzstāšanās, uz skatuves kāps grupa “Laime pilnīga”. Savukārt Rīgā, K. K. fon Stricka villā, grupa dalīs skatuvi ar muzikālo apvienību “Kautkaili”. Abos minētajos koncertos kopā ar grupu uzstāsies arī saksofonists Kristaps Lubovs.

Gaidāmie koncerti:

Ventspils, Ventspils Jauniešu māja, 7. marts.

Valmiera, Valmieras harmonijas centrs, 14. marts. 

Liepāja, Kultūras nams “Wiktorija”, 22. marts – kopā ar saksofonistu Kristapu Lubovu un grupu “Laime pilnīga”.

Rīga, K. K. fon Stricka villa, 28. marts – kopā ar saksofonistu Kristapu Lubovu un muzikālo apvienību “Kautkaili”.

Jelgava, Melno cepurīšu balerija, 6. aprīlis.

https://www.youtube.com/watch?v=NMsJHJG7380

The Coco’nuts – In Between the Worlds I See // w choir Monēta

https://www.youtube.com/watch?v=C2yM3DZPRi8

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu