Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Apliecināsi sevi kā enerģisku darbarūķi, kurš ir spējīgs sasniegt patiesi novērtējamus rezultātus. Šodien var rasties lieliskas iespējas paplašināt savu lietišķo personu kontaktu loku.

VĒRSIS Kādu Vērša zīmes pārstāvi var nomocīt iekšējās pretrunas, kuras, no vienas puses, liks koncentrēties ģimenes dzīvei, no otras - maksimāli koncentrēties darbam. Šoreiz labāk nosliecies ģimenes virzienā!

DVĪŅI Esi pašaizliedzīgāks, ja reiz ir nosprausti darbi, tad arīdzan paveic tos! Šobrīd tev labāk var padoties darbs vienatnē, jo kolektīvās aktivitātēs ātri vien uzmanību piesaistīs mazāk svarīgais.

VĒZIS Tev vajadzēs nedaudz laika, lai ieskrietos ierastajam darba tempam, iegūtu savā arsenālā nepieciešamo informāciju. Taču, līdzko tas būs paveikts, tu trauksies pa dzīvi vēja spārniem.

LAUVA Lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, kas atvieglos darbu pedagoģijas un izklaides lauciņā. Mīlas jomā notikumu gaitu būs grūti prognozēt, jo tavs un partnera garastāvoklis var izrādīties patiesi mainīgs.

JAUNAVA Galvenais būt apdomīgam un nesteidzīgam; pat ja veic labi zināmus pienākumus, saglabā pastiprinātu piesardzību. Zvaigznes saka priekšā, ka šodien vari saskarties ar dažādiem zemūdens akmeņiem.

SVARI Lieliski orientēsies ar mākslu, psiholoģiju, dzīves estētisko pusi saistītajās lietās. Šis var būt zīmīgāks brīdis Svariem, kuri saistīti ar dizainu, interjeru, arhitektūru, kā arī sabiedriskajām attiecībām.

SKORPIONS Daudz ko noteiks panākumi vai, tieši pretēji, satricinājumi finansiālajā plānā. Ja spēsi sasniegt kārotos rezultātus, izstarosi jautrību un dzīvesprieku, savukārt, piedzīvojot sakāvi, rādīsi drūmu seju.

STRĒLNIEKS Patiks būt sabiedrības uzmanības centrā, rast domubiedrus, iekarot pretējā dzimuma simpātijas. Nedēļa var sākties ar patīkamām pārmaiņām darba ritmā. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

MEŽĀZIS Tev pietiks gan spēka, gan apķērības tikt galā ar visiem darbiem, kurus šodien būsi iecerējis. Dienas pirmajā pusē vajadzētu būt piesardzīgākam, risinot jautājumus ar valsts iestādēm.

ŪDENSVĪRS Vajadzēs nedaudz pacensties, lai rastu nepieciešamo saprašanos ar kolēģiem. Šodien veiksmīga sastrādāšanās ar līdzgaitniekiem var būt viena no galvenajām panākumu atslēgām.

ZIVIS Galvā dzims lielas idejas, taču zvaigznes brīdina, ka tās var izrādīties samērā utopiskas, šobrīd grūti realizējamas. Labāk koncentrē uzmanību ikdienišķu, labi zināmu darbu veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu