"Oskara" balvas priekšnesums uznes virsotnē "Zvaigzne ir dzimusi" albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lēdija Gāga (Lady Gaga) Bredlija Kūpera veidotajā muzikāli romantiskajā lentē "Star is Born" ("Zvaigzne ir dzimusi")
Lēdija Gāga (Lady Gaga) Bredlija Kūpera veidotajā muzikāli romantiskajā lentē "Star is Born" ("Zvaigzne ir dzimusi") Foto: kadrs no filmas

Pateicoties emocionālajam priekšnesumam pagājušās nedēļas izskaņā "Oskara" balvu ceremonijā, 1. vietā ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topā atgriezies filmas "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born) skaņu celiņš, ziņo "billboard.com".

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka Lēdijas Gāgas un Bredlija Kūpera filmas mūzikas albums nedēļas griezumā pārdots 128 000 vienību, pakāpjoties no 3. uz 1. vietu. 

Foto: AP/Reuters/Sipa/Epa

Lai arī filma nominēta astoņiem "Oskariem", tā ieguva tikai vienu - par labāko dziesmu "Shallow".

Iepriekšējo divu nedēļu līdere - amerikāņu popzvaigzne Ariana Grande ar albumu "Thank U, Next" (Republic Records) noslīdējusi uz 2. vietu (116 000).

Ariana Grande jaunajā singlā citē "Mūzikas skaņas"
Ariana Grande jaunajā singlā citē "Mūzikas skaņas" Foto: Ekrānuzņēmums

3. vietā debitē repera "Gunna" albums "Drip or Drown 2"

Viens no Atlantas hiphopa kolektīva "Migos" dalībniekiem Ofsets (Offset) ar savu debijas solo albumu "Father of 4" startē 4. vietā.

Top5 noslēdz filmas "Bohemian Rhapsody" skaņu celiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu