Hārtlijs: Pat trakākajos sapņos nevarēju iedomāties šādu sērijas iznākumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" negaidīti viegli pārvarēja Gagarina kausa izcīņas pirmo kārtu, 4-0 uzvarot pagājušā gada čempionvienību Kazaņas "Ak Bars". Kanādas speciālists ko tādu neesot spējis iedomāties pat vistrakākajos sapņos.

Svētdien "Avangard" hokejisti Austrumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē viesos ar 3:2 pārspēja "Ak Bars", sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-0. 

"Gribu apsveikt "Ak Bars" komandu ar labu sezonu. Jā, mēs uzvarējām 4-0, bet mums arī veiksme nāca talkā," pēc mača preses konferencē atzina Hārtlijs. "Spēlētāji gan darīja visu iespējamo, lai šo veiksmi nopelnītu. Jau no pašas sērijas sākuma daudzas lietas attīstījās mums labvēlīgā gultnē. Pat vistrakākajos sapņos nevarēju iedomāties, ka "Ak Bars" uzvarēsim četrās spēlēs."

Austrumu konferences pusfinālā "Avangard" spēkiem mērosies ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" vai Čeļabinskas "Traktor" komandu. Šajā sērijā 3-0 vadībā ir Jekaterinburgas hokejisti. 

"Mēs teicami spēlējām vienādos sastāvos, vairākumā un arī mazākumā," sacīja Hārtlijs. "Šis mums ir tikai pirmais solis pretī Gagarina kausam."

"Avangard" pirmā sasniedza Gagarina kausa izcīņas otro kārtu. 

Citās sērijās uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" ar 2-1 uzvar Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA ir vadībā 3-0 pret Maskavas apgabala "Vitjaz", bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur par galvenā trenera palīgu strādā latvietis Sandis Ozoliņš, ir iedzinējos 1-2 pret Astanas "Baris".

Magņitogorskas "Metallurg" un Ufas "Salavat Julajev" sērijā rezultāts ir 2-2. Tāds pats rezultāts ir "Soču" un Jaroslavļas "Lokomotiv" sērijā, kamēr Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" ir 3-1 vadībā pret Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu