Brāļi Džonasi jaunajā mūzikas video parāda savas mīļotās sievietes ekstravagantos tērpos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc negaidīta paziņojuma par atkalapvienošanos grupa “Jonas Brothers” laidusi klajā dziesmu “Sucker”. Tās mūzikas video brāļi Niks, Džo un Kevins Džonasi ķērušies pie savu mīļoto sieviešu Prijankas Čopras, Sofijas Tērneres un Danielas Džonasas izrādīšanas visnotaļ ekscentriskos tēlos.

Video filmēts Anglijā, karalienes Elizabetes I bērnības mājās, un tajā redzams, kā mūziķi ar mīļotajām ekstravagantos tērpos izspēlē ne vienu vien neparastu scenāriju, piemēram, apgriež krūmus un uzrīko nevaldāmu tējas dzeršanas ballīti.

Lai gan trio vēl nav atklājis, kad grasās laist klajā nākamos muzikālos jaunumus, kā arī to, vai dosies tūrē, fani ir sajūsmā par viņu izredzētajām, kuras sevi dēvē par “J Sisters”, un cer daiļavas redzēt arī nākamajos mūzikas video.

Kevins ar Danielu ir precējušies kopš 2009. gada, bet Niks un Prijanka salaulājās vien aizvadītā gada noslēgumā. Cik zināms, Džo vēl nav bildinājis draudzeni Sofiju.

Grupa “Jonas Brothers” tika dibināta 2005. un pastāvēja līdz 2013. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu