Grupa "Bad Habits" prezentēs debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Bad Habits"
"Bad Habits" Foto: publicitātes

17. martā, RocketBean Roastery-Grauzdētavā, Miera ielā 29, tiks atklāts pašmāju grupas "Bad Habits" debijas albums un jaunā singla "Great White Night" videoklips, kas tapis sadarbībā ar radošo apvienību-cilti "BM Production" un mūzikas producentiem Rolandu Sīpolu un Mārtiņu Leju (Do Studio).

Albuma prezentācija paredzēta vēl nebijušā veidā – visas dienas garumā.

Jau 9:00 no rīta Rocket Bean Roastery vērs savas durvis vaļā, lai katrs, kurš vēlas iepazīties ar grupu, varētu baudīt „slikto ieradumu” jeb „Bad Habits” branču. 

Garo brokastu laikā "Zinoo" eksperimentu šova vadītājs Marģers Majors eksperimentēs ar vielām ķīmijas traukos un cilvēku ķermeņos, testēs, vai ziepju burbuļi ir izturīgāki par skatītāju humora izjūtu, un trīsdesmit minūšu laikā centīsies noskaidrot, kāpēc ķīmiķi šokolādi dažkārt sauc par OGLEKĻHOLMIJKOBALTLANTĒNATELŪRU. 

No 18:30 turpat būs iespēja baudīt speciāli šim vakaram gatavotus kokteiļus no Bulleit Burbon viskija. Meistars un bārmenis ir Edgars Elbergs.

Septiņos vakarā grupas "Bad Habits" debijas albuma atklāšana kopā ar radošo komandu, grupas draugiem un visiem, kuri vēlas baudīt mūziku, pieredzēt un gūt iedvesmu. 

Īpaši šim vakaram arī grupas "Bad Habits" dzīvais koncerts. 

Visiem, kuri vēlas dzirdēt “Bad Habits” koncertu, ir iespēja arī rezervēt galdiņus “Rocekt Bean Roastery” uz plkst. 19:30. Ieeja bez maksas. Vietu skaits ierobežots. 

Grupas "Bad Habits" singla "Black Hawk" filmēšana:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu