Moratas divi vārti ļauj "Atletico" saglabāt cerības uz Spānijas čempiontitulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alvaro Morata
Alvaro Morata Foto: EPA/Scanpix

Alvaro Morata svētdien izcēlās ar diviem vārtu guvumiem Spānijas futbola čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētā Madrides "Atletico" izbraukumā ar 2:0 (2:0) uzvarēja Sansevastjanas "Real Sociedad" un saglabā reālas izredzes pacīnīties par titulu.

Spānijas futbola valstsvienības spēlētājs Morata abus vārtus guva pirmajā puslaikā trīs minūšu intervālā. Spēles 62.minūtē par otrās dzeltenās kartītes nopelnīšanu laukumu nācās pamest "Atletico" pussargam Kokē.

"Tas pavisam izmainīja spēli," pēc mača komentēja "Atletico" komandas galvenais treneris Djego Simeone. "Mums bija jāaizsargājas, bija jābūt spēcīgiem savā soda laukumā. Mēs uzvarējām šo spēli, kas bija ļoti svarīga."

Šajā sezonā 26 gadus vecais Morata "Atletico" rindās ir aizvadījis sešas spēles, kurās guvis trīs vārtus. Spāņu uzbrucējs ziemas transfēru logā no Anglijas kluba Londonas "Chelsea" tika izīrēts uz Madrides komandu.

Jau tika ziņots, ka "Barcelona" futbolisti sestdien vēl vienā principiālā cīņā izbraukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Madrides "Real" komandu un spēra soli tuvāk kārtējam Spānijas čempiontitulam.

"Barcelona" uzvarēja jau otrajā "El Clasico" četru dienu laikā, jo tā trešdien bija pārāka ar 3:0 arī Spānijas Karaļa kausa pusfināla atbildes mačā.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 60 punktiem 26 spēlēs atrodas "Barcelona", kas par septiņiem punktiem apsteidz Madrides "Atletico". Trešā ar 48 punktiem ir Madrides "Real", bet pirmo četrinieku ar 42 punktiem noslēdz "Getafe", kas svētdien izbraukumā ar 2:1 (2:0) pieveica Seviljas "Real Betis".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu