Britu draugu bariņš izgudro viltus slavenību un apmuļķo Londonas modes nedēļu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Līmlente, mammas rozā šalle, gumijas cimdi un pāris izdomas bagāti draugi - teju viss, kas jaunam cilvēkam vajadzīgs, lai kļūtu par Londonas modes nedēļas sensāciju. Diviem "YouTube" vlogeriem pagājušomēnes izdevās apmuļķot prestižās Londonas modes nedēļas fotogrāfus un ballīšu apmeklētājus, kuri pret dīvaini ģērbto Maksu izturējās kā pret jauno modes mesiju.

"Šis ir stāsts par to, kā mēs savu nestilīgo draugu padarījām populāru Londonas modes nedēļā, saģērbjot viņu briesmīgākajās drēbēs, kādas varējām atrast, norāda "jūtūberi" Zaks un Džejs.

Maksa tērpi tika nokomplektēti no zemo cenu apģērbu veikalā "Primark", būvmateriālu veikalā un pašu mājās atrodamajām lietām. Maksam tika piešķirta arī jauna identitāte - Maksimuss Bukarests no Bukarestes.

Jautrajā draugu kompānijā izdomātais joks vainagojās ar panākumiem - ekstravaganti ģērbto Maksu kāri knipsēja profesionāli preses fotogrāfu un ielu modes blogeri, dažbrīd pat aizturot satiksmi uz ielas, lai noķerto perfekto kadru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look at the monster we created. Absolutely slayed fashion week but couldn’t stop

A post shared by Jamie (@jamie_rawsthorne) on

Makss arī ieguva ielūgumu uz modes nedēļas pasākumu, kur ballējās ar vietējo modes industrijas "ziedu".

Draugu izgājiens piesaistīja tādu mediju kā "Mashable" uzmanību. 

"Cepuri nost, puiši, tas bija sasodīti leģendāri," vēsta pie Zaka un Džeja "YouTube" video atstāts komentārs. 

"Tas ir vienlaikus smieklīgi un skumji," norāda cits komentētājs. 

Tā nav pirmā reize, kad radošā veidā apmuļķots prestižs pasākums vai populāra aplikācija, atklājot, cik viegli mūsdienu pasaulē ir notēlot to, kas neesi. Slavenākais jokdaris ir brits Ūba Batlers. 2017.gadā viņš pārliecināja Parīzes modes nedēļu, ka ir džinsu dizainers - zīmola "Georgio Peviani" īpašnieks. Ar šādu nosaukumu tirgū tiek pārdoti "bezfirmas" džinsi.

Batlers arī panāca, ka viltus restorāns, ko viņš izveidoja savā pagalmā, kļuva par aplikācijā "TripAdvisor" visaugstāk novērtēto ēdamvietu Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu