UEFA izmeklē aizdomīgu "Ventspils" pārbaudes spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Ventspils" futbolisti
"Ventspils" futbolisti Foto: FK Ventspils/Facebook

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) sākusi izmeklēšanu saistībā ar aizdomīgu Latvijas kluba "Ventspils" pārbaudes spēli, informē "Norway Today".

Pagājušajā nedēļā "Ventspils" pārbaudes mačā Spānijā mača izskaņā ar 0:1 piekāpās Norvēģijas augstākās līgas klubam "Jerv". Norvēģi uzvaru izrāva ar vārtu guvumu 89.minūtē.

Jau spēles dienā interneta sociālajos tīklos parādījās šaubas par šī mača godīgumu, bet "Norway Today" informē, kad UEFA esot sākusi izmeklēšanu par iespējamu šīs cīņas rezultāta sarunāšanu.

"Cīņas karstumā izskatījās, ka "Ventspils" visus pūliņus velta uzbrukumam, lai gūtu uzvaru. Tā rezultātā mums pēdējā minūtē bija uzreiz sešas lielas iespējas gūt vārtus. Domāju, mača tiesneši noteikti ziņoja UEFA, ka šī spēle bijusi aizdomīga," sarunā ar laikrakstu "Bergensavisen" pauda "Jerv" galvenais treneris Arnē Sandstē.

Tikmēr "Ventspils" pārstāvis Mihails Koroļovs pilnībā noliedzis aizdomas, ka šis mačs būtu aizdomīgs.

"Spēlē pret "Jerv" laukumā devās otrā un trešā sastāva miksējums ar vairākiem jauniem spēlētājiem. Tas bija tāpēc, ka pēc tam pret "Molde" vienību vēlējāmies laukumā laist labāko sastāvu. "Jerv" komandai spēles laikā bija iespējas gūt vārtus, bet mūsu vārtsargs divas vai trīs reizes glāba vienību. Neredzu nekādu pamatu šādām aizdomām," teica Koroļovs.

Arī Norvēģijas Futbola asociācija apstiprinājusi, ka UEFA saistībā ar šo spēli sākusi izmeklēšanu.

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas gaidāmā sezona ar deviņu komandu līdzdalību startēs šajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu