Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vajadzēs būt pacietīgākam lietās, kas skar juridiskās nianses, nekustamā īpašuma jautājumus. Ja nejūties īsti pārliecināts par sevi, piesaisti kādu zinošu speciālistu, kurš varētu izlīdzēt.

VĒRSIS Dienas laikā sanāks pamatīgi noskrieties, dažubrīd vari just nepieciešamību deleģēt daļu pienākumu saviem līdzgaitniekiem. Taču pienākuma apziņa liks vien saņemties un visu paveikt paša spēkiem.

DVĪŅI Tu ātri pielāgosies apstākļiem, radīsi pārdomātus risinājumus problēmām. Šodiena var būt zīmīga Dvīņiem, kuri saistīti ar informācijas tehnoloģijām, žurnālistikas un pedagoģijas jomu.

VĒZIS Būsi nedaudz noguris no ikdienas steigas, vēlēsies veltīt vairāk laika ar ģimeni, atvasītēm saistītajam. Ja vien radīsies iespēja, paņemsi brīvdienu, kuru tad arīdzan pilnībā veltīsi saviem tuviniekiem.

LAUVA Gribēsi likt manīt priekšniecībai, ka netiec pietiekami novērtēts. Taču, izsakot kādus pārmetumus, apgalvojumus, esi savaldīgs, neļauj savai ugunīgajai daba radīt nevajadzīgus sarežģījumus.

JAUNAVA Labprāt meklēsi iespējas apgūt jaunas zināšanas, iegūt vērtīgus kontaktus. Pateicoties enerģiskumam un veiklajam prātam, gūsi priekšniecības ievērību un atzinību. Dienas izskaņu velti ģimenei.

SVARI Tev būs svarīga kopības sajūta, kolektīva klātbūtne. Tieši līdzgaitnieki, viņu idejas, atbalsts būs ļoti noteicošs rezultātu sasniegšanā. Visā visumā diena piemērota radoša rakstura iecerēm.

SKORPIONS Pa dzīvi soļosi ar izteiktu pārliecību par sevi, savu skatījumu uz dzīvi. Taču notikumi var likt tev pārvērtēt šo nostāju. Nosvērtākie Skorpioni sapratīs, ka viņiem vēl daudz kas jāmācās.

STRĒLNIEKS Tu pārāk neuztrauksies par sadzīviskiem sīkumiem, galveno uzmanību veltīsi filozofiskām, garīgām vērtībām. Nav izslēgts, nolemsi veikt būtiskas pārmaiņas savā privātajā dzīvē.

MEŽĀZIS Mainīsies priekšstats par kādu no kolēģiem. Visticamāk, minētā persona pierādīs, ka ir tavas uzticēšanās vērta. Dienas otrajā pusē var aktualizēties ar mājas saimniecisko dzīvi saistītais.

ŪDENSVĪRS Tev patiks apliecināt savas nevainojamās zināšanas, spējas paredzēt notikumu gaitu. Zvaigznes gan iesaka atturēties no pārmērīga ārišķīguma, kā arī objektīvāk novērtēt savas patiesās iespējas!

ZIVIS Tev vajadzēs iedvesmu, zināmu stimulu no apkārtējo puses, lai veiksmīgi tiktu galā ar iecerētajiem darbiem. Šodien noderēs piesardzība, risinot materiālas dabas jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu