"Sarkanā meža" aktiera Ivara Auziņa ģimenē gaidāms pieaugums

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Emīls Desjatņikovs

Jaunā LTV1 seriāla "Sarkanais mežs" aktieris Ivars Auziņš jau drīzumā kļūs par tēti otrajai atvasei.

TVNET novēroja, ka Ivara sievas Ievas ķermeņa aprises, apmeklējot "Sarkanā meža" pirmizrādi, liecināja, ka viņai būs bērniņš.

Priecīgos jaunumus Auziņš apstiprinājis izdevumam "Privātā Dzīve", sakot, ka abi gaida meitiņu.

Kā zināms, Ivars mija gredzenus ar Ievu 2016. gadā pēc vairāk nekā septiņu gadu ilgām attiecībām. No iepriekšējām attiecībām viņam ir nu jau pieaugusi meita.  

Foto: Viesi ierodas uz daudzsēriju filmas “Sarkanais mežs” pirmizrādi

Seriāls ir stāsts par spraigiem un līdz šim maz zināmiem notikumiem, kas pēc Otrā pasaules kara risinājās Baltijā un Lielbritānijā.

Galvenajā - bijušā leģionāra Vitolda Reķa - lomā iejuties jaunais aktieris Jēkabs Reinis, viņa līgavu Veltu atveido Agnese Cīrule, un kopā ar viņiem galvenajās lomās iejūtas arī Dainis Grūbe un Jānis Vimba. Latvijas vēstnieku Lielbritānijā atveido leģendārais Uldis Dumpis, bet viņa kundzi spēlē Aurēlija Anužīte. Citās lomās iejūtas Jurijs Djakonovs, Elīna Vaska, Uldis Anže, Hermans Skučs, Pāvels Griškovs, Juris Žagars, Juris Kalniņš, Maija Doveika, Kaspars Gods, Imants Strads un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu