Solari pajoko, ka Madrides "Real" treneris jāizvēlas Džūlijai Robertsai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džūlija Robertsa un Santjago Solari
Džūlija Robertsa un Santjago Solari Foto: AFP/AP/Scanpix/TVNET kolāža

Slavenajai amerikāņu aktrisei Džūlijai Robertsai būtu jāizvēlas Spānijas granda Madrides "Real" galvenais treneris, jokojot sacīja šīs vienības stūrmanis Santjago Solari.

"Real" komanda noslēgusi līgumu ar 42 gadus veco argentīniešu speciālistu Solari, kurš klubu trenēs līdz 2021.gadam.

Preses konferencē, pirms otrdien paredzētās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles starp "Real" un Amsterdamas "Ajax", Solari pajokoja, ka "Real" vienmēr ir bijuši uzmanības lokā vairāk nekā Robertsa.

Pēc diviem zaudējumiem "El Clasico", bija parādījušās baumas par iespējamo Žuzē Mourinju atgriešanos pie komandas stūres, nomainot Solari, bet preses konferencē argentīnietim tika uzdots jautājums, kuru speciālistu labāk izvēlētos tieši Robertsa.

"Labs jautājums. Jums tas jājautā pašai Robertsai," jokojot komentēja Solari.

"Barcelona" futbolisti sestdien vēl vienā principiālā cīņā izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Real" un spēra soli tuvāk kārtējam Spānijas čempiontitulam. Savukārt vēl pirms četrām dienām tā bija pārāka ar 3:0 arī Spānijas Karaļa kausa pusfināla atbildes mačā.

"Tā ir tiesa, ka mums pēdējos mačos bija daudz izdevību gūt vārtus, izņemot pēdējo spēli. Mums bija jāizmanto šīs iespējas," turpināja Solari. "Šie spēlētāji ir spēcīgi un viņiem ir liela pieredze, kā arī raksturs. Mēs vēlamies uzvarēt katrā spēlē. Kad mums tas neizdodas, mēs neesam laimīgi."

Kā zināms, decembrī Mourinju tika atlaists no Anglijas kluba Mančestras "United", tiekot kritizēts ne tikai par vienības rezultātiem, bet arī spēles stilu. Savukārt februāra beigās, sarunā ar britu laikrakstu "The Telegraph" portugālis norādīja, ka vēlas atgriezties spēcīgā un ambiciozā klubā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu