Seksīgā fitnesa trenere un modele Paula Freimane parāda, kā trenējas kopā ar savu suni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Fitnesa trenere, modele un blogere Paula Freimane pārsteigusi fanus ar video, kurā parāda, kā iespējams trenēties kopā ar četrkājaino draugu.

Tajā viņa redzama iesildāmies kopā ar taksi Vīniju un izpildām ķermeņa augšdaļas vingrinājumus, kamēr mīlulis turpina trenēties uz skrejceliņa, skraida apkārt un pat atrodas uz saimnieces muguras, kamēr viņa ieņēmusi planka pozu.

“Treniņus mājās izbaudu vairāk, kopš man ir šis partneris,” komentē Freimane.

Trenere ikdienā savā “Instagram” kontā dalās ar veselīgām našķu receptēm, kā arī nebaidās publiskot visai pikantus kadrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Save this cake for upcoming Valentines Day, because its sweet, romantic - it’s HEALTHY RAFFAELLO CAKE ?? VESELĪGĀ RAFFAELLO TORTE ? 1 biskvītam (kopā 2): ? Kułam 4 olas baltumus kopā ar 10g Stēvijas saldinātāju līdz stingrām putām. ?Liekam malā uz brīdi. ? Kułam 4 olas dzeltenumus kopā ar 10g Stēviju līdz gaiši dzeltenām putińām. ?Dzeltenumam pievieno pusi baltuma, viegli samaisa. ? Pievieno puss krūzi rīsu miltu (ne vairāk!) un vienu karoti cepamo pulveri. Viegli samaisa ? Tad pievieno puss krūzi kokosriekstu skaidińu un atlikušo olas baltumu. ? Ieełłotā pannā lej masu un cep 20min 180° ? To pašu atkārto otram biskvītam. ? Krēma masai: ? Buńdžińa kokosriekstu piena. (Ar karoti izńem tikai balto, trekno kārtińu. Saputo līdz putukrējuma konsistencei un pievieno saldinātāju, stēviju vai medu. - Pievieno 400g lieso philadelphia krēmsieru un visu samaisa ? Liec ledusskapī uz dažām min. Sastingt. ? Abus biskvītus aplej ar apelsīna sulu(droši, lai labi mitri). Tad pusi no kokosriekstu siera krēmu smērē pirmajā kārtā. Tad atlikušo pa virsu. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām, svaigām ogām. ( manas kokosriekstu bumbas ir karote krēmsiera+karote medus+ krūze kokosriekstu skaidiņas)

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Day of Red, Day of Love❤️ Happy Valentines Day ?

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Dreaming About Summer? @madara_struka ?@ugisnaglins ?

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? @ugisnaglins ? @madara_struka ?

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu