Pavasaris tuvojas - smelies idejas krāsainākai un spilgtākai dzīvei savā mājoklī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Saka, ka par gaumi nestrīdas. Gluži tāpat kā par dizainiskajiem un interjera akcentiem, ko katrs ieviešam savā dzīvesvietā. Vieni dod priekšroku klasikai un mierīgiem, neuzkrītošiem risinājumiem, bet tiem, kuriem labāk patīk izteiksmīgas krāsas, nereti nākas iet sarežģītāku ceļu, bet galarezultāts ir spilgts un iespaidīgs. Lai nepārspīlētu jeb noturētu gaumīgu balansu krāsu ieviešanas procesā, piedāvājam aplūkot dažas idejas no Blaumaņa ielā esošā dzīvokļa, kas ir lielisks spilgta un enerģiska interjera piemērs. 

Piecu istabu mājoklis atrodas vēsturiskajā un restaurētajā jūgendstila namā Blaumaņa ielā 5 (Anno 1911.g., arhitekts J.Alksnis), iepretim tirdzniecības centram "Galleria Riga". Plašais dzīvoklis pašlaik ir pieejams iegādei, un, starp citu, pateicoties veiksmīgajam plānojumam, var tikt izmantots arī biroja vajadzībām. 

Foto: city24.lv

Kā galvenie krāsu akcenti šeit izcelti tirkīza un sarkanā krāsa, kas katra par sevi ir ļoti spilgtas un piesātinātas, taču, kā izrādās, lieliski saderas arī kopā un viena otrai "netraucē". Šo krāsu turpinājumu var manīt ik katrā telpā, kādā no mēbelēm vai interjera priekšmetiem. 

Ja katrā no telpām ir arī kāda vienojoša mēbele, piemēram, galds - tie var būt līdzīgi gan formās, gan krāsās, kas dos iespēju veidot krāsainus akcentus ar mēbeļu palīdzību, gan vienlaicīgi turēt vienojošu ideju/sajūtu visā mājoklī. Šajos Blaumaņa ielas apartamentos saderība veiksmīgi izcelta ēdamgaldā, žurnālu galdiņā un guļamistabas mēbelēs. 

Foto: city24.lv

Ja runājam par vienotas idejas ieturēšanu, nevajadzētu aizmirst arī par tādām telpām kā vannas istaba. Šajā telpā pietiks vien ar kādu mazu akcentu, kā šajā gadījumā, piemēram, ar īpašiem dušas aizkariem. 

Foto: city24.lv

Par Blaumaņa ielas apartamentiem uzzini vairāk: šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu