Rīgas "Dinamo" vadība: komandas sniegums ir veicinājis līdzjutēju pieaugumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" līdzjutēji
Rīgas "Dinamo" līdzjutēji Foto: Edijs Pālens/LETA

Šā gada 5. martā notika AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes paplašinātā sēde. Padome izvērtēja Rīgas "Dinamo" aizvadīto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 11. sezonu, kas bija saspringta no organizatoriskā un aizraujoša no sportiskā viedokļa, vēsta klubs.

Rīgas "Dinamo" paziņojums:

Klubam šosezon bija uzticēts pārstāvēt Kontinentālo hokeja līgu Eiropā, kur tika organizētas "Dinamo" spēles Cīrihē, kā arī aizvadīta spēle ar Lielbritānijas izlasi Koventri pilsētā (Lielbritānija), kas veicināja Latvijas atpazīstamību.

Klubs organizēja tradicionālo  hokeja spēli Rīgā zem klajas debess "Winter Ice Break 2019", kas izraisīja mūsu valsts un ārvalstu līdzjutēju paaugstinātu interesi, radot spēles apmeklētājiem svētku sajūtu.

Padome uzklausīja Dinamo Rīga komandas galvenā trenera Ģirta Ankipāna aizvadītās sezonas vērtējumu, kurā tika akcentēts sezonā aktuālais un būtiskais.

Padome veica detalizētu aizvadītās sezonas komandas snieguma analīzi.

Padome uzteica komandas saliedētību, cīņas sparu, augsto motivāciju un pašatdevi. Padome atzina, ka komandas parādītais sniegums ir veicinājis līdzjutēju atbalsta pieaugumu aizvadītajā sezonā.

Tika izvērtēts katra hokejista paveiktais aizvadītajā sezonā, kā arī analizēts viņu sniegums.

Padome aizvadīto sezonu kopumā novērtēja kā veiksmīgu, bet komandas sniegumu KHL 11 sezonā vērtēja pozitīvi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu