Rīgā "Palladium" koncertzālē uzstāsies krievu rokgrupa "Zveri"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Zveri"
"Zveri" Foto: publicitātes

20. martā uz "Palladium" koncertzāles skatuves starptautiskas koncertturnejas ietvaros uzstāsies populāra krievu rokgrupa «Zveri» (Звери), informē portāls balticevents.info.

Grupa «Zveri» dibināta 2001. gadā un jau ar savu pirmo studijas darbu - albumu «Golod» kļuva par vienu no populārākajām Krievijā. Īpaša loma «Zveri» daiļradē ir videoklipiem, kas ir izteikti dokumentāli un lielā mērā atspoguļo pašu grupas dalībnieku dzīvi. Grupas kontā ir jau četri videoklipi dziesmām «Dļa tebja», «Prosto takaja siļnaja ļubov», «Doždji - pistoļeti» un «Vsjo čto kasaetsja».

"Zveri" uzvarēja trijās "MTV Russian Music" balvu nominācijās, bet šogad grupa saņēma trīs galvenās balvas "Muz TV 2005" ceremonijā. «Zveri» izdevuši divus albumus – "Golod" un "RajoniKvartali", kā arī septiņus video, kas atrodas aktīvā rotācijā visos mūzikas televīzijas kanālos Krievijā. Grupas sastāvs vairāku gadu laikā ir mainījies, bet galvenais grupas dalībnieks un ideju ģenerators ir Romans Biļiks.

Звери "Брюнетки и блондинки"

Rīgas koncertā grupa izpildīs savas labākas dziesmas, ka arī dziesmas no jaunas jubilejas plates ar nosaukumu «10». Biļetes uz koncertu ir pieejamas grupas mājaslapā.

Grupa jau vairākas reizes uzstājusies Latvijā.

Foto: Grupas "Zveri" koncerts Rīgā 2013. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu