Virslīgas vadība: Jaunajā sezonā ceram izbaudīt futbolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien risinājās 2019. gada "Optibet" Latvijas futbola virslīgas jaunās sezonas prezentācijas pasākums un preses konference. Virslīgas vadība iepazīstināja ar jauno čempionāta identitāti un cer, ka turnīrā varēs izbaudīt futbolu. 

"Mēs visi ļoti gaidījām šo momentu. Virslīgas sezona ir klāt," sacīja "Latvijas Futbola Virslīga" (LFV) valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs. "Gribu pateikt lielu paldies Latvijas futbola federācijas vadībai, īpaši prezidentam Kasparam Gorkšam. Mums ir kopīgi mērķi attīstīt Latvijas futbola virslīgu. Ir arī jauna identitāte, jauns zīmols."

Jaunā virslīgas sezonas sāksies šajā nedēļas nogalē.

"Gribu visus sveikt ar pirmssvētku dienu. Svētku diena būs sestdien, kad sāksies pats čempionāts. Futbolā esam dēļ emocijām un tā ir lieta, kas mūs pievelk šim sporta veidam. Pēdējās sezonās čempionāts bijis intrigām bagāts un arī spraigs," norādīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs. "Novēlu, lai šī sezona būtu veiksmīga, bez traumām, uzvarām bagāta un jauni čempioni. Mēs mīlam futbolu un lai izdevusies sezona."

Šosezon virslīgā spēlēs deviņas komandas - čempione "Riga", "Ventspils", RFS, "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Jelgava", "Metta"/LU, "Valmiera Glass"/ViA un "Daugavpils".

"Ceru, ka varēsim baudīt futbolu. Šogad mēs piedāvāsim līdzjutējiem plašāku klāstu. Virslīgas mājas lapā būs pieejami dažādi statistikas dati, lai interesenti varētu skatīties dziļāk. Bus pieejami arī jauni interaktīvi protokoli. Atrodoties stadionā, varēs sekot līdzi citām spēlēm. Mačus varēs redzēt "Best4Sport TV" kanālā," pastāstīja Krivuņecs. 

Iepriekšējā sezonā valsts spēcīgākajā līgā spēlēja astoņas komandas, bet šogad to skaits audzis par vienu vienību.

"Par pavasara sezonas tuvošanos lecina divas lietas. Tās ir tulpes un futbola sezonas sākšanās," teica futbola virslīgas direktors Ainārs Dakša. "Liels prieks, ka virslīgas saimei pievienojies devītais klubs. Tā ir Daugavpils. Ceram, ka nākotnē čempionātā redzēsim arī 10 komandas, kas būtu optimāls skaits."

Sezonu Jelgava Sporta bāzē sestdien atklās FK "Jelgava" un čempionvienības "Riga FC" mačs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu