Pie britu vēstniecības Rīgā nolikti ziedi par piemiņu "The Prodigy" solistam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā nolikti ziedi par piemiņu mūžībā aizgājušajam "The Prodigy" mūziķim
Pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā nolikti ziedi par piemiņu mūžībā aizgājušajam "The Prodigy" mūziķim Foto: @Dzherijs/Twitter

Pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā trešdien nolikti ziedi par piemiņu pirmdien mūžībā aizgājušajam grupas "The Prodigy" vokālistam Kītam Flintam, informē vēstniecības pārstāve Andra Jakoviča.

Viņa skaidroja, ka ziedus, svecītes un piemiņas foto nolikuši iedzīvotāji pēc pašu iniciatīvas.

Kā ziņots, 4. martā 49 gadu vecumā mūžībā aizgāja britu elektroniskās mūzikas grupas "The Prodigy" vokālists Kīts Flints, ziņoja raidorganizācija BBC un citi mediji.

Flints pirmdienas rītā atrasts miris savās mājās Eseksā. Iespējams, mūziķis izdarījis pašnāvību. "The Prodigy" savā oficiālajā kontā sociālajā tīklā "Instagram" apstiprinājusi, ka Flints ir miris.

Policija atklāja, ka šorīt saņēmusi zvanu, kurā "paustas bažas par vīrieša veselību". "Diemžēl 49 gadus vecais vīrietis izsaukuma vietā tika atzīts par mirušu. Nāve netiek uzskatīta par aizdomīgu," ziņoja policija.

Savukārt Flinta grupas biedra Līema Hovleta komentārs "Instagram" vedina domāt, ka Flints izdarījis pašnāvību.

"Es nespēju noticēt, ka to saku, bet mūsu brālis Kīts nedēļas nogalē atņēmis sev dzīvību," ierakstījis Līems, piebilstot, ka jūtas šokēts, dusmīgs un apjucis.

Flints nesen bija atgriezies Lielbritānijā no koncertturnejas Austrālijā, un šomēnes "The Prodigy" plānoja doties turnejā uz ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu