Tomass Dukurs uzrāda ātrāko laiku treniņbraucienā Vistlerā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Skeletonisti Martins un Tomass Dukuri aizvadījuši noslēdzošos treniņbraucienus, gatavojoties pasaules čempionātam (PČ) Vistleras trasē Kanādā, kas sāksies ceturtdien. 

Tomass Dukurs pirmo braucienu veica 52,31 sekundē, kas bija ātrākais laiks visu dalībnieku vidū.

Tikmēr Martins Dukurs savam brālim zaudēja 0,89 sekundes, kas viņam deva 15. rezultātu. 

Otrajā braucienā Martins Dukurs savu rezultātu ievērojami uzlaboja, ar laiku 52,84 sekundes ierindojoties otrajā vietā. Viņš par 0,11 sekundēm piekāpās vienīgi Dienvidkorejas skeletonistam Sunbinam Junam, kurš ir Phjončhanas olimpisko spēļu čempions. 

Tomass Dukurs otrajā braucienā ieņēma piekto vietu, Junam piekāpjoties 0,24 sekundes. 

Pēdējos treniņbraucienus izlaida potenciālie favorīti Ņikita Tregubovs no Krievijas un mājinieks Deivids Gžeščižins, kas iepriekš vairākos treniņbraucienos sasniedza labākos rezultātus. 

Noslēdzošajos treniņbraucienos piedalījās 32 skeletonisti. 

Tomass Dukurs izlaida Pasaules kausa posmu Leikplesidā, lai pēc iespējas labāk sagatavotos pasaules čempionātam Vistlerā, kur viņš kopā ar tēvu un treneri Daini Dukuru bija devies trenēties. 

Pasaules čempionāts skeletonā vīriešiem sāksies ceturtdien plkst. 19 pēc Latvijas laika. Uzvarētājs tiks noskaidrots četru braucienu summā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu