Busulis, Kivičs un tagad arī Rebeka Koha – hakeri “apstrādājuši” viņas “Instagram” kontu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Panākumiem bagātā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha, kura 19. maijā svinēs savu 21. dzimšanas dienu, ir kritusi virtuālo ļaundaru nagos un pazaudējusi visu, ko šo gadu laikā publiskojusi sociālajā tīklā “Instagram”.

“Tātad... pirms divām dienām kāds uzlauza manu kontu. Izdzēsa visu, kas tur bija – atmiņas, labākie manas dzīves mirkļi, sacensības, treniņi, laiks, ko pavadīju ar draugiem un ģimeni... visu! Un tagad man jāsāk visu no jauna. Pirmajā mirklī jutos skumja, tad dusmīga, bet, ja apskatīsiet otru bildi, redzēsiet, kā es jūtos tagad – esmu priecīga un pozitīvisma pilna. Man ir iespēja visu sākt no baltas lapas. Paldies visiem, kas mani atbalsta,” informē sportiste.

“Svarīgākais jau nav bildēs un video. Visskaistākie dzīves brīži būs tavā atmiņā. Mēs zinām, ko jau esi paveikusi, nesot Latvijas vārdu pasaulē. Paldies tev par to,” viņu mierina kāds fans.

Kā jau ziņots, šogad kāds ļaundaris šo pašu izdarījis arī ar dziedātāju Andra Kiviča un Intara Busuļa “Instagram” kontiem. Kivičs pēc notikušā izveidoja jaunu kopīgu kontu ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi, bet Busulis sāka visu no jauna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smaids.

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10 Draugi turpina prasīt, kur esi, kā izskaties, ko ēd... Tu nospļaujies un uztaisi jaunu Instagram kontu – cik var turēt cilvēkus neziņā! Sāksi no nulles, sasniegsi zvaigznes, tev nebūs nevienam jāpierāda, ka tu eksistē… un tu atkal vari izrunāt savu lietotājvārdu ?? #win Stāsta morāle. Nedodiet savas paroles svešiniekiem, vienmēr pārbaudiet ziņu adresātus, sekojiet @IntarsBusulis – Intaram nav zilā ķeksīša, bet viņam esat jūs ❤❤❤ #win #intarsvsinstagrams #intarameme #piesekošanasrekords #draudzībasvārdā #IntarsBombardē #KurIrManiSekotāji #busulameme #richLatvianKids #LuxuryExtreme #VIPinstagram #LuxuryLifestyle #BloggerLifestyle #VIPbalticStyle #IntarsBusulis #glutenfreeblogger _____________________________________ #10 Друзья продолжают спрашивать, где Ты, как Ты выглядишь, что Ты ешь... Ты плюешь на всё и создаешь новый аккаунт в Инстаграме - сколько можно держать людей в неведении! Начнёшь с нуля, достигнешь звёзд, Тебе не нужно будет никому доказывать, что Ты существуешь... и Ты можешь снова произнести свое имя пользователя ? ? #win Мораль истории. Не передавайте свои пароли незнакомым людям, всегда проверяйте получателей сообшчений, следуйте @IntarsBusulis - у Интарса нет синей галочки, но у него есть вы ❤❤❤ #win #интарспротивинстаграмс #мэминтарса #рекордпоследователей #воимядружбы #интарсбомбит #гдемоипоследователи #мэмбусул #ЛакшериЛайф #RichLatvianKids #LuxuryBaltics #LuxuryExtreme #VIPinstagram #glutenfreeblogger #интарсбусулис

A post shared by iитαяѕ вυѕυℓiѕ (@intarsbusulis) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu