Martins Dukurs: Pēc pēdējās virāžas sitieni ir ļoti sāpīgi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Pasaules vistitulētākais skeletonists Martins Dukurs atzīst, ka pasaules čempionāta (PČ) Vistleras trasē Kanādā ir pāris vietas, kuras viņam līdz galam nepadodas. 

"Vistleras trase nav no vieglākajām," "Facebook" profilā "Skeleton LV" sacīja Martins Dukurs. "Ir kur galvu palauzīt. Šodien diezgan labi sanāca augšas daļa, lejasdaļā diezgan spēcīgi aizķēros, tā ka ir tur vēl ko meklēt un ķimerēties un mēģināt atrisināt."

Skeletonisti pasaules čempionātu sāks pl. 19 ceturtdien pēc Latvijas laika. 

"Dzirdēju, ka trasē 11. un 12. virāžā pamainīti profili," teica Dukurs. "Ir sākuši braukt četrinieki. Lai nebūtu tik bīstami, kā bija divniekos, kad tika piedzīvoti kritieni, kaut kas profilos ir pamainīts. Salīdzinot ar iepriekšējo dienu, man tā virāža īsti nedodas rokā."

Tomass Dukurs izlaida Pasaules kausa posmu Leikplesidā, lai pēc iespējas labāk sagatavotos pasaules čempionātam Vistlerā, kur viņš kopā ar tēvu un treneri Daini Dukuru bija devies trenēties. 

Priekšpēdējā treniņbraucienā vecākais no brāļiem Dukuriem uzrādīja ātrāko laiku starp visiem dalībniekiem. 

"Trase ir labi sagatavota, ledus labs," norādīja Martins Dukurs. "Pēc pēdējās virāžas sitieni gan ir ļoti sāpīgi, bet tā tas ir un paredzu, ka visiem vienādi."

Skeletonisti pasaules čempionu un vietu sadalījumu noskaidros četru braucienu summā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu